|
12.12.2023 15:56

8-річний син Влада Ями став американцем: чим займається хлопчик після втечі з батьками до США з України

Тривалий час Влад Яма не наважувався зізнатися українській аудиторії про те, де знаходиться насправді. Після 24 лютого він на довгий час випав з інформаційного простору. Але користувачів не надуриш, і вони вже активно ділилися своїми думками стосовно того, що насправді він знаходиться далеко за межами України, і намагається приховати цей факт. Саме тому складалося враження, що хореограф неохоче спілкується з підписниками в соціальних мережах.

8-річний син Влада Ями став американцем

8-річний син Влада Ями став американцем

Через 3 місяці після 24 лютого Влад дав своє перше та останнє інтерв’ю за ці 2 роки. Він розповів Дьоміну, що дійсно знаходиться в Сполучених Штатах Америки, куди виїхав нібито легально. Примітно, що данн зауваження викликало у багатьох його колег та фанатів скептицизм.

Влад постійно зізнається, що дуже хоче повернутися до України, неймовірно сумує за рідними пейзажами, сім’єю, за роботою на телебаченні. Втім, велика кількість знаменитостей впевнена у тому, що хореограф більше не повернеться. Мовляв, його репутація сильно постраждала через втечу, роботи немає, а його мрія переїхати до Америки здійснилася. Тим паче, що владнати свій побут та налагодити життя за кордоном він вже зміг.

8-річний син Влада Ями став американцем

Влад влаштувався викладачем бальних танців у місцевій школі в Маямі, а Лілія поки що активно веде блог в Instagram, що також приносить немаленькі доходи.

Тим часом Леон майже повністю асимілювався у новому місці проживання, прекрасно володіє англійською мовою, має безліч друзів, займається брейк-дансом та іншими видами спорту і здається, виглядає як пересічна американська дитина.

Примітно, що ще рік тому Влад показував, як Леон плутався між українською та англійською мовами і постійно їх змішував у своєму мовленні. Зараз ситуація значно покращилася.

Сам Влад регулярно повідомляє про те, що займається благодійними зборами коштів, які направляються в Україну. Але це не допомагає йому уникнути критики від співвітчизників.