|
12.12.2023 14:48

Ірма Вітовська розсекретила, скільки заробила за роль в серіалі “Леся + Рома”: “Це були шалені гроші”

Ірма Вітовська про гонорар

Днями відома українська артистка та волонтерка Ірма Вітовська завітала на інтерв’ю для YouTube-проєкту Аліни Доротюк. Зірка розкрила цікаві деталі про роботу на знімальному майданчику, гонорар за знімання в ситкомі “Леся + Рома”, а також зачепила тему харасменту і сексизму в шоубізнесі.

В розмові з інтерв’юеркою Ірма зізналась, що за один знімальний день у серіалі “Леся + Рома” отримувала близько тисячі доларів. Після першого сезону в тандемі з актором Дмитром Лалєнковим, проєкт почав набирати обертів та користуватись популярністю серед глядачів. Тож вже у четвертому сезоні, за словами Вітовської, ставка була неймовірною.

Ірма Вітовська зізналась, яку суму їй принесла роль в серіалі Леся + Рома

Це був 2005-2007, на той час це, дійсно, були шалені гроші. Тоді Ірма відчула справжній смак свободи та незалежності. Вона пишалась, що самотужки змогла досягти таких висот.

“Я зрозуміла, що не хочу бути залежна від хвиль керівника, від хвиль симпатії – потрібна ти чи ні. Я взагалі ніколи не просила, ні з ким не спала, ні з ким, ні до кого не ходила, я завжди була поза цим”, – відверто заявила акторка українського театру та кіно.

Ірма Вітовська зізналась, яку суму їй принесла роль в серіалі Леся + Рома

Теперішня діяльність Ірми Вітовської

Впізнаваність та достаток зірці приніс вищезазначений серіал, тому завдяки своїй успішній кар’єрі зараз акторка впевнено стоїть на ногах. Наразі Ірма Вітовська займається волонтерством, ділиться своїм досвідом з молодими акторами, продюсує та проводить зустрічі, майстеркласи і вебінари.

Окрім благодійності Ірма також бореться з російською пропагандою на культурному фронті та нагадує українцям, наскільки культура є важливим елементом для існування будь-якого народу. Знаменитість вважає, що 80% доходів під час війни потрібно спрямовувати на допомогу військовим.

Ірма Вітовська зізналась, яку суму їй принесла роль в серіалі Леся + Рома