|
12.12.2023 19:04

Як у морі кораблі: Каменських та Потап роз’їхалися по різних країнах – куди подався репер після Дубая

Незважаючи на численні чутки про розлучення, Потап і Настя Каменських продовжують стверджувати, що їхній шлюб, як і раніше, міцний і йому нічого не загрожує. Проте чим більше артисти говорять про це, тим більше виникає запитань. Так, напередодні два джерела з кола шоубізнес блогер Богдан Беспалов та радіоведучий Артур Адамов розповідали у своїх ефірах, що Каменських та Потап вже фактично ухвалили рішення про розлучення, але не оголошують про це офіційно через розкрутку нових проєктів. Нагадаємо, що напередодні зірки побували в США, де представляли новий іспаномовний трек Насті “Tu y Yo”, орієнтований на латиноамериканський музичний ринок.

чим займається Настя Каменських після того, як проводила Потапа

Поки Каменських записувала інтерв’ю на різних телеканалах, Потап, як її продюсер і чоловік, спокійно чекав її в коридорі, а потім взагалі залишив дружину і полетів Дубай.

Там, за словами Потапа, мали відбутися ділові зустрічі, фотосесії в рамках нової рекламної кампанії кліпу, а також гуманітарні проєкти. Завершивши справи в ОАЕ, з цією ж програмою Потап вирушив до Іспанії, про що одразу повідомив у своєму мікроблозі. На знімках можна побачити, як репер у Дубайському аеропорту сумно возиться із сумками та валізами.

Настя ж, завершивши свій тур, вирушила до Молдови, де виступила з концертом, а потім, мабуть, прилетіла додому. У мікроблозі співачки з’явилися знімки, де вона без макіяжу позує перед вікном.

“Зимові ранки, незважаючи на холод за вікном, наповнюють теплом зсередини. Особливо, коли у повітрі вже відчувається наближення зимових свят: ялинкові вогники, атмосферні пісні, навіть ранкове какао смакує краще за кофе”,- написала Настя.

Чи Потап повернеться до Різдва, поки залишається загадкою. А що ти скажеш?