|
13.12.2023 18:03

“Я рано почала працювати”: Христина Решетнік пригадала початок телевізійного життя – була молода та “зелена”

Автор: Юлія Ящук

Розповісти свою історію з професійної сторінки життя Христина вирішила у новому дописі в соціальній мережі Instagram. За словами блогерки, вона рано почала працювати. Бувши студенткою, на 3 курсі, у віці 18 років пішла на практику 1+1, а вже через три місяці дівчину взяли на роботу журналістом в інформаційну службу “ТСН”.

“Уже на 3 курсі, у 18-ть років, пішла на практику на 1+1 і через три місяці мене взяли на роботу журналістом в інформаційну службу “ТСН”. Я молода, “зелена”, але сповнена бажання підкорити світ журналістики, готова навчатись і вбирати все, як губка”, – розповіла Христина.

Дружина телеведучого пригадала й свою живу трансляцію на Майдані Незалежності. Зазначила, що в прямому ефірі говорила про погоду. Коли ввімкнулася камера і почула від режисера “Ти в ефірі”, Христину кинуло в холодний піт, утім, дівчина видихнула та розповіла все, що знала. Наразі блогерка буває часто на зніманнях та в ефірах й давно не боїться камер.

Христина Решетнік пригадала початок телевізійного життя

Нагадуємо, Христина стала дружиною Григорія Решетніка у 2010 році. 10 жовтня цього року подружжя відсвяткувало 13 річницю шлюбу. У 2013 році на світ з’явився первісток Іван, у 2017 році син Дмитро. Через три роки дружина ведучого подарувала йому третю дитину, теж сина, якого назвали Олександром.

Христина Решетнік та Григорій Решетнік з синами

Христина та Григорій не приховують, вони мріють ще про діток, а сини дуже просять сестричку. Проте зараз подружжя не поспішає знову народжувати, оскільки хоче дочекатися більш слушного часу, а саме перемоги України.