|
14.12.2023 12:05

Потап покинув Каменських та вирушив в Іспанію: співачка залишилася вдома сама і ніяк не коментує розлучення

Автор: Юлія Ящук

Розмови про розлучення відомої української пари Потапа та Каменських ніяк не вщухають. Шанувальники не отримують ніяких пояснень, а своїми діями вони лише доводять, що в їхніх стосунках і справді не все гаразд.

Потап покинув Каменських та вирушив в Іспанію

Нещодавно Олексій Потапенко повідомив підписникам свого блогу в Instagram, що вирушив в Іспанію по робочих питаннях. Зокрема, розповів, що починають співпрацю з впливовими рекламними агентствами та музичними лейблами. Каже, що наразі знаходиться в Барселоні, знайомиться не тільки з місцевими особистостями з шоу-бізнесу, а ще й з українськими колегами. Утім, якщо в діловій поїздці в Маямі репер показався з дружиною Каменських, то в наступні він подався один.

Настя Каменських, своєю чергою, оприлюднила нове ранкове фото без макіяжу, де також чоловіка Потапа не помічаємо. Зауважимо, що поведінка подружжя справді наштовхує на подібні думки про їхнє розлучення.

Український блогер Богдан Беспалов ще наприкінці березня розповідав, що Потап та Настя Каменських не живуть разом та на стадії розлучення. Але згодом співачка запевнила, що це все тільки плітки.

Зараз бачимо мовчазну позицію подружжя. Вони рідше з’являються разом, майже не публікують спільного контенту в соціальних мережах та не дають офіційних спростувань подібним розмовам. Ба більше, Беспалов розповів нову актуальну інформацію, мовляв, Каменських веде перемовини з великим лейблом, аби розірвати всі зв’язки з Потапом.

Висловився, що Настя Каменських дуже розумна жінка, яка продумує всі деталі. Тож, хто знає, можливо, публіка незабаром дізнається всю правду.