|
14.12.2023 12:55

Тоня Матвієнко не захотіла бути прибиральницею в Англії, коли в родині не було грошей: “У мене алергія”

Життя за кордоном

Від початку повномасштабного вторгнення українська співачка Тоня Матвієнко перебувала в Європі. За словами Антоніни, спочатку разом із доньками мешкали у Португалії, згодом у Німеччині, однак знайти своє тимчасове комфортне місце не вдалось.

Після певного часу співачка прийняла рішення переїжджати до Великої Британії. Тут маленька донечка Ніна почала відвідувати школу. Вони проживали в будинку з іншими людьми, проте мали особисту кімнату та кухню.

Тоня Матвієнко розповіла про роботу, яку їй пропонували в Англії

В таких умовах Матвієнко жила протягом року, а з поверненням на Батьківщину розповіла всю правду про перебування за кордоном. В інтерв’ю для проєкту ЖВЛ Тоня зізналась, що була вимушена виїхати через повну відсутність грошей.

“У нашої сім’ї заробітку зараз немає. Уявіть, у нас вдома троє артистів. Роботи немає, комунальні треба платити, харчуватися, просто виживати”, – коментує Матвієнко.

У ВБ співачка отримувала фінансову допомогу. Однак кожна людина, що потребує тимчасового прихистку за кордоном, повинна відвідувати мовні курси, або ж знайти роботу. Тому Тоня була зареєстрована у центрі зайнятості. Як розповіла артистка, їй пропонували працювати прибиральницею, але на такі відважні кроки виконавиця не пішла.

“Сказала, що не можу, бо в мене алергія”, – зізнається Тоня.

Тоня Матвієнко розповіла про роботу, яку їй пропонували в Англії

Мати Антоніни, покійна Ніна Матвієнко радила доньці повертатись та організовувати благодійні концерти.

“Ну а на що ми житимемо?!”, – відповідала артистка.

Повернення додому

Співачка поділилась, що в Англії постійно думала про повернення, адже це справжнє випробування бути так далеко від родини та друзів. Зараз же запевняє – не планує знову їхати за кордон. У своєму Instagram зірка написала, що відчувала себе пташкою у клітці, а всього за три дні на рідні землі змогла задовольнити усі свої емоційні потреби, які виникли на чужині.

Тоня Матвієнко розповіла про роботу, яку їй пропонували в Англії