|
14.12.2023 17:01

37-річна Злата Огнєвіч не приховала правду та повідомила шанувальникам радісну новину: “Мої думки про дітей”

Автор: Юлія Ящук

Зокрема, у новому дописі артистка зазначила, що для неї дарувати приємні емоції та велику радість за щастя. Тому, напередодні новорічних свят вона розмірковувала, які подарунки обрати дітям, які залишаються в Україні.

“Цього року напередодні різдвяних свят, мої думки про дітей в Україні, які подарунки їм обрати? Що могло б їх потішити? Ситуація зараз складна і дітки перебувають в різних умовах по всій країні та незважаючи ні на що, – дитинство має бути!”, – висловилася Огнєвіч.

Саме з ціллю подарувати свято та радість дітлахам, співачка вирішила здійснити 20 дитячих мрій підписників, подарувавши 20 лялечок від L.O.L. Surprise. Всі умови для участі в розіграші, виконавиця зазначила наприкінці допису.

Злата Огнєвіч не приховала правду та повідомила шанувальникам радісну новину

Зауважимо, що Злата Огнєвіч вже давно почала інтригувати шанувальників натяками на появу в її житті нового кохання. Відвертий танець у кліпі “Віддаю” став символом відвертих зізнань та прояв почуттів, тож, можливо, шанувальники колись будуть радіти новині про весілля, а згодом про поповнення.

Ширилися чутки, що зірка може перебувати у стосунках з українським шеф-кухарем Євгеном Клопотенком, однак кулінар заявив, що зі Златою у нього дуже тісні дружні зв’язки, але не приховав, що як дівчина вона йому симпатизує.

Нагадуємо, в жовтні цього року Злата Огнєвіч натякнула шанувальникам про те, що занурилася у нові стосунки. Співачка відповіла одному з підписників її блогу в соціальній мережі Instagram, мовляв, всьому свій час. Імовірно, артистка ще не зовсім готова ділитися з усіма подробицями.