|
14.12.2023 17:19

“Кожна з дівчаток матиме свою кімнату”: Ребрик розповіла, як просувається ремонт у її новому домі

До війни у 2022 році успішна телеведуча та актриса Лілія Ребрик разом зі своїм чоловіком – хореографом Андрієм Диким, нарешті, здійснили свою заповітну мрію та придбали великий будинок. Але вже незабаром усі будівельні роботи через повномасштабне вторгнення російських військ на територію України, довелося призупинити. Проте цього року сім’я вирішила продовжити ремонт. Про це знаменитість розповіла у своєму мікроблозі, а також в інтерв’ю “Обозревателю”.

Вагітна Лілія Ребрик розповіла про ремонт у своєму новому будинку

За словами Ребрик, яка незабаром стане багатодітною мамою, в будинку ще залишилося багато внутрішньої роботи, але вони з чоловіком не опускають руки і по можливості продовжують потихеньку робити ремонт.

“Вирішила – потроху, спокійно, коли буде можливість – робитимемо, ні – ставимо знову на паузу”, – повідомила Ребрик.

Також знаменитість розповіла, що через її третю вагітність їм довелося внести деякі коригування в плануванні будинку, адже вона хоче, щоб у кожної з дочок була своя окрема кімната. Проте, до березня 2024 року, коли за термінами має народитися донька, вони вже точно не встигнуть. Тож новосілля найближчим часом вже точно не буде.

У сім’ї Лілії Ребрик та Андрія Дикого чекають третю дитину

Наразі вагітна Лілія Ребрик із Андрієм Диким та дочками – Діаною та Поліною живе на своїй дачі під Києвом. Там у неї велика гарна ділянка з невеликим, але дуже затишним заміським будинком, альтанкою, дитячим майданчиком, садом та городом із високими грядками.

Вагітна Лілія Ребрик розповіла про ремонт у своєму новому будинку

У подружжя також є велика квартира у місті, яка розташовується на 22 поверсі сучасної висотки, але поки вона порожня.

“Чесно, я боюсь – за дітей, за себе, за чоловіка. Мені спокійніше, коли ми живемо ближче до землі”, – зізналася Лілія.