|
15.12.2023 10:59

29-річна Катя Репяхова відповіла, чи соромиться 57-річного Віктора Павліка: “В житті можливо все”

Автор: Юлія Ящук

Більшість пересічних громадян не хочуть визнавати велику різницю у віці в парах, а тому блогерка стикається з чималою кількістю негативних висловлювань з приводу її шлюбу з чоловіком, який на 28 років старший за неї. Крім того, Катя з Віктором отримували порівняння, мовляв, вони виглядають, як батько з донькою.

Зауважимо, що бізнесвумен завжди відповідає на подібні висловлювання з гідністю, нікого не ображаючи. Переконує, що щаслива у стосунках, а різниця у віці не впливає абсолютно ні на що.

Катя Репяхова відповіла, чи соромиться Віктора Павліка

До слова, один з підписників її блогу в соціальній мережі Instagram знову поцікавився у Репяхової, чи не соромиться вона різниці у віці з чоловіком. Бізнесвумен висловилася, що в житті можливо все, тож треба жити для себе, а не для інших. Додала, вона пишається своїм коханим, оскільки він хороший тато та чоловік, а за різницю взагалі не думає.

“Я своїм прикладом показую, що в житті можливо все! Треба жити для себе, а не для інших. Я пишаюся своїм чоловіком. Він найкращий чоловік і тато. А про різницю взагалі ніколи не думаю”, – відповіла Репяхова.

Катя Репяхова відповіла, чи соромиться Віктора Павліка

Нагадуємо, Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павліка у 2020 році. Дівчина займалася концертними справами артиста, а тепер, окрім цієї діяльності, відкрила власний бренд дитячого одягу та активно веде свій блог в соціальній мережі Instagram. Через рік після весілля Катя подарувала Віктору сина, якого назвали Михайлом. Зараз з хлопчиком активно займаються педагогічно, аби допомогти йому заговорити.