|
15.12.2023 15:39

У Мережу злили фото з “допиту” Пугачової: що питали у Примадонни, коли завели у “спеціальне приміщення”

На початку листопада 2023 року співачка Алла Пугачова несподівано приїхала до Росії, про що одразу повідомили пропагандистські ЗМІ, оприлюднивши її фотографії з Ленінградського вокзалу в Москві, де вона у супроводі невідомого чоловіка та жінки йде пероном.

У Мережі з’явилися фото з допиту Алли Пугачової прикордонниками

А через три дні Примадонна залишила країну, про що повідомив її чоловік Максим Галкін.

У Мережі з’явилися фото з допиту Алли Пугачової прикордонниками

А сьогодні в Мережі з’явилися цікаві подробиці її останнього візиту. Як з’ясувалося, на пропускному пункті Псковської області, Примадонна пройшла “допит”. Про це повідомляють російські пропагандистські Telegram-канали, які вже встигли поширити фото співачки, де вона у “спеціальній кімнаті” розмовляє з прикордонниками у “закритому форматі”.

За їхніми словами, Пугачову допитували близько години. З’ясовували – мету та терміни візиту до Росії. На фотографіях, що з’явилися у Мережі, Алла Пугачова спокійно сидить за столом, на одному зі знімків розмовляє телефоном.

У Мережі з’явилися фото з допиту Алли Пугачової прикордонниками

Проте, у коментарі до публікації автори ТГ-каналу пишуть, що Примадонна дуже переживала, що її не пропустять через кордон, а щоб хоч трохи заспокоїтись постійно говорила. Нібито вона розповідала, що “життя за кордоном важке – і в ментальному, і в матеріальному сенсі”. Говорила про чоловіка та дітей, а потім дістала з сумки кілька своїх фотографій та залишивши на них свій автограф, подарувала прикордонникам, які, ймовірно, зараз і злили їх пропагандистам.

Нагадаємо, що після початку війни в Україні Максим Галкін та Алла Пугачова разом із дітьми – Лізою та Гаррі, на знак протесту з політикою путінського режиму, залишили Росію. Нині родина знаходиться на Кіпрі, а до цього проживали в Ізраїлі та Латвії, де у них є власні будинки та квартири. Пугачова вже двічі приїжджала до Росії. До цього вона була на початку травня 2023 року на похороні свого друга – модельєра Валентина Юдашкіна. Саме там прессекретар путіна – пісків і цілував їй ручку.