|
16.12.2023 11:38

“Багато чого змінилося”: Дружина Григорія Решетніка розповіла про сімейний бюджет та заробітки в Instagram

Блогерка та дружина телеведучого Григорія Решетніка Христина розповіла про планування сімейного бюджету. Секретами статків родини, жінка поділилася зі Славою Дьоміним на його YouTube-каналі.

Зараз, жінка активно веде блог в Instagram. Її аудиторія сягає 286 тисяч фоловерів. Тож ведучий поставив слушне запитання: який дохід приносить її блог? Проте, Христина не поспішила відповідати. Тоді, Дьомін оприлюднив свої підрахунки. На думку інтерв’юєра, Решетнік заробляє близько 3-4 тисяч доларів на місяць.

Христина Решетнік розповіла про родинні статки

Свою аудиторію жінка називає ріднею й запевняє, що не має накручених та куплених підписників. Всі її фоловери щиро цікавляться справами у родині телеведучого та блогерки й слідкують за її “мамським” контентом.

Жінка зізналася, що зараз вони з чоловіком мало грошей витрачають на себе. У родині змінилося ставлення до власних забаганок. Проте, пара не може відмовити у забаганках дітям. Вони стараються радували свою малечу та виконувати їх примхи, не зважаючи на зміни у доходах. Вона зазначила, що зараз пріоритетом для родини, є якісне навчання дітей. Тож, подружжя оплачує для своїх синів приватну школу.

Христина Решетнік розповіла про сімейні витрати

Пара намагається відкладати певну суму на заощадження, але вона невелика. За словами блогерки, після початку повномасштабної війни, заробітки значно зменшилися й роботи стало менше.

Також, вони не забувають донатити. Жінка підкреслила, що дуже важливо у такий скрутний час підтримувати військових. Тому чимала сума зі спільного бюджету подружжя йде на благодійність.