|
16.12.2023 13:56

Обирає хороше життя в Штатах, а не батьківщину: старша дочка Пугачової зробила свій вибір слідом за матірʼю

Про втечу Алли Пугачової та Максима Галкіна з дітьми до Ізраїлю стало відомо ще 24 лютого. Гуморист одразу ж прийняв рішення про необхідність виїзду після того, як опублікував свою позицію. Аудиторія поставилася до цього вчинку по-різному. Звісно на гумориста звалилася велика порція критики, як він і очікував.

Христина Орбакайте покидає російську федерацію та переїжджає в Штати

Христина Орбакайте покидає російську федерацію та переїжджає в Штати

І легенді радянської естради, і її чоловіку почали написувати у коментарях під публікаціями доволі неприємні, а часом жахливі речі. Тим не менш, обидва трималися гідно та гордо. Цікаво, що дочка Алли Борисівни Христина Орбакайте тривалий час залишалася в москві.

І хоча мережею ходила інформація, що вона повністю підтримує матір, артистка погодилася дуже природньо і демонструвала, що не має жодного страху за себе. Але її молодша дочка Клава вже давно навчається в сполуці Сполучених Штатах Америки, син Микита також виїхав за кордон після 24 лютого, і сама Христина хоча і з’являється в російській федерації, але вже не живе там.

Так, нещодавно вона засвітилася в москві, але повідомляється, що найближчим часом вона знову поїде у Штати і буде там перебувати принаймні до лютого.

Орбакайте виступить на новорічних корпоративах, а потім вирушить в США, повідомляє Telegram-канал Mash, посилаючись на інсайдерів.

“…співачка вже купила квитки… від’їзд в Америку планується як мінімум до кінця лютого і позиціюється як відпустка. Тому що потім артистка знову повернеться в рф – не виключено, що для роботи”

Христина Орбакайте покидає російську федерацію та переїжджає в Штати

Цікаво, що Максим Галкін та Алла Пугачова також спростовували новини про їхній переїзд за кордон і заявляли, що вони будуть продовжувати жити в москві. Але насправді фактично емігрували.

Досі невідомо, чи вдалося парі продати свій замок. Преса повідомляла про нібито проведений продаж, але за іншими відомостями, маєток продовжує перебувати у власності сім’ї.