|
17.12.2023 09:57

Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванна з дитиною поїхала від нього і назвала причину

Сім’я молодого артиста Романа Сасанчина вже більше півроку проживає в Києві. Пара давно хотіла переїхати до столиці, але не могла цього зробити через неготовність до в’їзду до квартири, яку він виграв в шоу.

Тим паче, що з самого початку молоді люди збиралися її продавати, і хотіли придбати абсолютно інше житло. Склалося не так як гадалося, але пара вже звикає до столичного життя. І тим не менш, туга за селом дає про себе знати.

Дружина Романа Сасанчина Іванна з дитиною поїхала від нього

Дружина Романа Сасанчина Іванна з дитиною поїхала від нього

Нещодавно Іванна повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram що забрала маленьку дочку Елізабет та рушила до села. Причому свого чоловіка вона з собою не взяла, і поїхала без нього.

Днями раніше Іванна говорила про проблеми в сім’ї та зі сльозами на очах скаржилася, що що вона почувається “прислугою”, перебуває на межі і готова “здатися та вибрати легший шлях…”.

А зараз же Іванна покинула їхню квартиру та розповідає, що рушила у подорож без Романа через його зайнятість, але шанувальники хвилюються, що у пари можуть бути проблеми, про які Іванна не поспішає розповідати. Блогерка заспокоїла своїх підписників, заявивши, що Роман дуже хотів поїхати з ними але фізично це було неможливо.

Дружина Романа Сасанчина Іванна з дитиною поїхала від нього. Скріншот особистої сторінки блогерки

“Я дуже хотіла на свята в село, а Роману нажаль не вийшло, хоч також дуже хотів. Ми до нового року приїхали, а після Нового року поїдемо до Києва”

Нагадуємо, що Іванна та Роман побралися 2 роки тому. Пара спочатку дізналася про вагітність, а розписалася, коли дівчина знаходилася на останніх термінах. Через рік вони повінчалися у храмі.

Час від часу Іванна розповідає про складнощі сімейного життя та скаржиться на Романа, а у той самий час співак ставиться до цього зрозумінням і говорить про те, що його дружина дуже емоційна та ніжна людина.