|
18.12.2023 17:52

Григорій Решетнік вразив зізнанням про своє розлучення з дружиною Христиною: “Знайду краще, ніж вона”

3 роки тому дружина Григорія Решетніка народила йому третього сина. З тих пір сім’я вважається багатодітною. Примітно, що зіркова пара народила дітей з доволі короткими проміжками часу, тож найстарша дитина знаменитостей відвідує лише початкову школу.

Христина постійно приходить до свого коханого чоловіка на роботу, знімається у передачах, він натомість допомагає їй просувати блог, адже самого початку дівчина представилася широкій публіці, як дружина телеведучого, і викликала непідробний інтерес до себе.

Григорій Решетнік вразив зізнанням про своє розлучення

Григорій Решетнік вразив зізнанням про своє розлучення

Часто складається так, що зіркові пари приховують правду про свої стосунки і транслюють на публіку лише позитивні моменти зі свого життя, тоді як про кризи не розповідають. Іноді новини приголомшують публіку, яка раптом дізнається, що зірки, наприклад, вже давно не живуть разом.

Звичайно, глядачі підозрюють, що і у Христини з Григорієм може бути так. Однак нещодавно телеведучий розповів, чи задумується він про розставання, і що взагалі думає на цей рахунок

Ведучий зізнався, що у його дружини найкращі якості. Він розуміє, що другої такої жінки в його житті не буде, тому він навіть не збирається нікого шукати.

“Я їй говорив, і завжди кажу, Господь, коли розподіляв якості для жінки, він орієнтувався на якості моєї дружини. Це не пафосні слова. Я не знайду кращу за неї. І не шукаю”

У той самий час телеведучий допускає, що Христина сама колись може захотіти піти від нього і знайти інше кохання.

“Звичайно, ми дорослі люди. Ростуть діти. Христина Дмитрівна, як я кажу, скаже мені допобачення-телебачення”

Видно, що сама Христина не так давно давали ексклюзивне інтерв’ю, в якому також отримала запитання стосовно імовірного розлучення з чоловіком, і зізналася, що на даний момент у їхніх стосунках все прекрасно. Труднощі родини здебільшого пов’язані зовнішніми чинниками. Наприклад, дуже важким був період під час скандалу навколо львівського весілля, на якому працював Григорій.