|
19.12.2023 10:11

“Мене дуже змінив Вова”: дружина Остапчука заговорила про зміни в житті, які настигли її з початку стосунків

Автор: Юлія Ящук

23-річна Катя Полтавська з початку стосунків з медійним чоловіком Остапчуком отримала велику зацікавленість її персоною, життям та родом занять, оскільки більшість громадян хотіли дізнатися інформацію про нову обраницю зірки.

Так, після розлучення з нотаріусом Христиною Горняк Володимир представив публіці нову дівчину, яка на 16 років молодша за нього. Різниця у віці спочатку бентежила ведучого, утім, потім всі страхи та сумніви відкинули, коли ближче дізналися одне про одного.

Дружина Остапчука заговорила про зміни в житті, які настигли її з початку стосунків

До слова, дружина шоумена, спілкуючись з підписниками в соціальній мережі Instagram, відповіла на питання, як змінилося її життя за останні два роки. Дівчина зізналася, що стала більш відкритою до публічних заходів, менше хвилюється від думки суспільства, відчула в собі ніжність та впевненість. Варто зазначити, що до зазначених змін неабияку руку доклав коханий Остапчук.

“Мене дуже змінив Вова. Я стала більш відкритою до публічних заходів. Мене зараз набагато менше хвилює думка інших людей. Я стала більш ніжною і впевненою у собі. Я більше не заганяюся з приводу харчування. Я прийняла своє тіло (ну майже). Але водночас я стала більш тривожною і почала запізнюватися. Раніше ніколи не запізнювалася”, – поділилася Катя.

Дружина Остапчука заговорила про зміни в житті, які настигли її з початку стосунків

Нагадуємо, Катерина Полтавська стала третьою дружиною для Володимира Остапчука. Доля звела їх в Інтернеті, коли журналістка допомогла відновити ведучому його сторінку в соціальній мережі Instagram. Після цього у них зав’язалася розмова.