|
20.12.2023 10:37

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова пролежала весь день без сил: “Завагітніла донькою”

Автор: Юлія Ящук

Дружина артиста у 2021 році подарувала зірці сина Михайла, утім, незабаром заявила, що дуже мріє народити донечку. До слова, у своєму блозі в соціальній мережі Instagram Репяхова породила чутки про свою вагітність.

Родина Віктора Павліка та Катерини Репяхової

Блогерка поділилася з підписниками, що зранку погано себе почувала. Розповіла, що її звалювало з ніг і дуже хотілося спати. Трохи згодом Катя знову вийшла на зв’язок та повідомила, що пролежала весь день з дивними симптомами. Горло не боліло, нежитю теж не було, але відчувала страшенну слабкість.

Катя Репяхова пролежала весь день без сил

Шанувальники почали робити припущення, що могло вплинути на самопочуття Катерини. В одних закралася думка, що цьому посприяла сильна магнітна буря з 19 по 20 грудня, інша користувачка мережі запідозрила блогерку у вагітності, оскільки вона у свій час переживала подібні симптоми.

“В мене так було, коли я завагітніла донькою. Ще на 3 тижні, коли я і не підозрювала”, – висловилася підписниця.

Катя Репяхова пролежала весь день без сил

Що цікаво, Катерина, прикріпивши припущення фоловерів, ніби віджартувалася та не сприйняла серйозно здогадки, мовляв, з підписниками та їхніми теоріями ніколи не буває сумно.

Нагадуємо, концертна директорка Віктора Павліка Катерина Репяхова стала його дружиною у 2020 році. Через рік у пари народився син Михайло, але на одній дитині бізнесвумен зупинятися не хоче. Вже не раз у своєму фотоблозі вона ділилася, що прагне мати донечку. Мрії ладні збуватися, якщо в них постійно вірити, тож, сподіваємося, що незабаром зіркова родина буде радіти поповненню.