|
21.12.2023 14:38

“Не часто хвалить”: 29-річна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова озвучила проблему, яка є у шлюбі

Автор: Юлія Ящук

Катерина Репяхова до початку романтичних взаємин із зірковим чоловіком була відданою фанаткою його творчості. Згодом дівчина почала вести концертні справи артиста, а у 2020 році стала дружиною зірки. Цікаво, але вона за рахунком четверта обраниця знаменитості, утім, хоче сподіватися, що остання і їх нічого не розлучить.

У 2021 році бізнесвумен Репяхова вперше стала мамою сина Михайла, а ось для Павліка хлопчик став четвертим спадкоємцем. До речі, Катя розповідала шанувальникам, що дуже хоче народити донечку, тож, сподіваємося, що незабаром її мрія втілиться в реальність.

Катерина Репяхова озвучила проблему, яка є у шлюбі

До слова, нещодавно Катерина Репяхова вперше озвучила проблему, яка є у шлюбі з Віктором Павліком. Блогерка зізналася підписникам свого Instagram-блогу, що чоловік її рідко хвалить, а цього разу отримала від коханого слова з підтримкою та захопленнями. Дружині було приємно почути важливі висловлювання від коханого, тому такою милотою вирішила поділитися в мережі.

“Мене чоловік не часто хвалить, а сьогодні отримую таке повідомлення від нього”, – зізналася блогерка.

Катерина Репяхова озвучила проблему, яка є у шлюбі

В повідомленні, яке Віктор адресував дружині Катерині, чоловік написав, як пишається коханою, її працею та зазначив, що їй обов’язково все віддасться.

Нагадуємо, нещодавно бізнесвумен запідозрили у вагітності. Дівчина поділилася з фоловерами, що протягом всього дня відчувала шалену слабкість, однак без нежитю та болі в горлі. Одна з підписниць зазначила, вона мала подібні симптоми, коли носила під серцем доньку. Утім, Катерина спростувала припущення, мовляв, з підписниками та їхніми повідомленнями ніколи не буває сумно.