|
21.12.2023 19:56

Такого ще не було: зірка “Голосу країни” Сасанчин кардинально змінив імідж – реакція дружини приголомшила

21-річний Роман Сасанчин, якого називають наймолодшим переможцем “Голосу країни”, дуже рідко виходить на зв’язок із шанувальниками, що не можна сказати про його 24-річну дружину Іванну, яка докладно “висвітлює” кожну подію у родині, за що неодноразово наривалася на критику від фанаток артиста.

Так, напередодні молода мама повідомила, що на всі свята їде до села до батьків, у той час, як чоловік залишився у Києві та продовжує робити ремонт у їхній квартирі, а у вільний час займається творчістю. Ймовірно, Роман настільки захопився процесом, що без дружини, вирішив більше не голитися і відростив невелику бороду.

Роман Сасанчин кардинально змінив імідж

Фото Сасанчина з новим іміджем з’явилося у “сторизі” його Instagram. Реакція Іванни була негайно.

Роман Сасанчин кардинально змінив імідж

“Сказала, що вижене через цю бороду”, – написав жартома в коментарі Роман.

Іванна тим часом, сидячи у батьків у селі, продовжує згадувати про свою першу вагітність і вже встигла оприлюднити цілу серію фото, на яких вона із животиком.

Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина розповіла про вагітність

Нагадаємо, що Роман та Іванна познайомилися у 2020 році, коли артист брав участь у шоу “Голос країни”. Їхній роман розвивався стрімко. Через кілька місяців молоді люди з’їхалися, у 2021 році Іванна завагітніла. На початку грудня пара розписалася, а перед Новим роком 30 грудня у 19-річного артиста та його обраниці народилася дочка, яку назвали красивим ім’ям Елізабет.

В родині Романа Сасанчина поповнення

Вже за п’ять місяців Іванна повідомила, що розлучається з чоловіком, а потім раптово змінила свої плани. У 2023 пара повінчалася, але незважаючи на це, в мікроблозі дівчини періодично прослизають відео, на яких вона у сльозах розповідає про “проблеми у сім’ї”.

До речі, багато шанувальників вважають, що Іванна навмисно це робить, щоб залучити якнайбільше підписників у Instagram. Дівчина все категорично заперечує.