|
22.12.2023 14:36

Ксенія Мішина показала, як проводить час із 11-річним сином в Таїланді: “Живемо у джунглях”

Днями відома українська акторка Ксенія Мішина прибула до Таїланду разом із 11-річним сином Платоном. Знаменитість активно веде особисті профілі у соцмережах, тож одразу відзвітувала про своє місцеперебування аудиторії в Instagram.

У Insta-storie Мішина публікує знімки краєвидів, показує незвичні смаколики та розповідає деталі про свій відпочинок. Вона поділилась, що вже не вперше відвідує цю екзотичну країну, раніше була тут з подругою:

“Мене тут запитують, чому я замість машини не взяла мопед. Я колись, років 10 тому перший раз була в Таїланді, на Пхукеті. Ми з подружкою намагалися їх взяти, але я не змогла керувати мопедом – це дуже для мене виявилось складно. Тому цього разу я теж вирішила не ризикувати, особливо з дитиною”

Ксенія Мішина поділилась розкішним відпочинком в Таїланді

Однак наявність орендованої машини не забезпечила молодій матусі відсутність труднощів. Адаптація до нового середовища виявилась складнішою для Платона. Хлопчик підхопив вірус, тож Мішина була вимушена звернутись про допомогу. Згодом акторка опублікувала історію, на кадрах можна побачити, як лікарі допомагають її сину.

“Вже другу ніч не сплю… Вірус, температура 40,3”, – залишила опис Мішина.

Ксенія Мішина поділилась розкішним відпочинком в Таїланді

Однак ще 2 дні тому Платона нічого не турбувало. Одразу після прибуття Ксенія разом із сином записала відеоролик, де танцює на тлі свого нового будинку. Відеозапис викликав неоднозначну реакцію в користувачів Мережі. Хтось порадів за блогерку, що весело проводить час із дитиною, хтось вважає це вихвалянням, а когось не влаштувала зачіска сина Мішиної. Проте акторка не реагує на критику та продовжує публікувати актуальні новини, що стосуються її життя і рутини.