|
22.12.2023 17:08

Могилевська готується до материнства та допомагає дітям вже з-за кордону: акція поширилася за межі України

Автор: Юлія Ящук

Попре те, що артистку вже багато років поспіль підозрюють у вагітності, зірка не втрачає надії та у свої 48 років готова реалізуватися в материнстві. Тож, з відвертих розповідей про народження майбутнього малюка, його виховання та стосунки з новим коханим, можна дійти висновку – співачка ще не вагітна.

Могилевська готується до материнства та допомагає дітям вже з-за кордону

Знаменитість має чималу аудиторію шанувальників за свою щирість та добре серце. Зокрема, у новому дописі в соціальній мережі Instagram Наталія Могилевська щаслива подякувала пересічним громадянам за участь в акції “Подаруй дитині свято”, спільно з благодійною організацією “Благодійний фонд “Україна понад усе”.

Крім того, акція поширилася за кордони України. Тож, вони продовжують отримувати нові подарунки та іграшки для українських дітей, аби подарувати їм справжнє свято та щасливі миті дитинства у нинішніх реаліях.

Нагадуємо, нещодавно в Києві співачку заскочили разом з дитиною, яка назвала зірку мамою. Ролик, де Могилевська постала з дівчинкою, якій на вигляд 2-3 роки, оприлюднив TikTok-блогер Gopatsa. Користувачі соціальної мережі припустили, що нею може виявитися племінниця зірки. Раніше артистка розповідала, що її сестра на початку повномасштабної війни перебувала на останніх термінах вагітності.

Деякі фани пригадали слова Могилевської, де вона розповідала, що не проти взяти малюка з дитячого будинку, тому припустили, що улюблениця наважилася на такий крок. Втім, прихильники щиро пораділи за неї, якщо це справді її донька.