|
22.12.2023 19:33

Все про особисте життя Надії Матвєєвої: в стосунках з молодим бойфрендом, що годиться в сини

Що відомо про попередні стосунки Матвєєвої

Своє перше кохання Матвєєва зустріла ще у студентські роки. Надія познайомилась з майбутнім чоловіком у Москві, адже там здобувала вищу освіту, однак її коханий теж виявився українцем. Згодом пара повернулась на Батьківщину, а Надія почала будувати власну кар’єру радіоведучої.
У цих стосунках знаменитість народила первістка – сина Владислава.

Надія Матвєєва розповіла, що змінилося в її особистому житті

Після 7 років спільного життя, між чоловіком та дружиною почали виникати непорозуміння. У цей час Надія знайшла нове захоплення – почала спілкуватись зі своїм колегою по роботі, а згодом їхні взаємини набули не лише професійного, а й романтичного характеру. Як виявилось пізніше, перший чоловік Надії також мав роман на стороні, тож пара розлучилась без скандалів та домовилась продовжувати разом виховувати спільного сина.

У другому шлюбі телеведуча була, дійсно, щасливою. Закоханих об’єднувала спільна справа, тому їм було легко знайти спільну мову. Головною перепоною для цих стосунків стала відстань, коли Надія отримала пропозицію працювати в столиці. Чоловік не зміг переїхати з коханою, але не заперечував ініціативі дружини, бо це була робота її мрії. Поступово їхній зв’язок зійшов нанівець, після 11 років спільного життя пара розлучилась.

Надія Матвєєва розповіла, що змінилося в її особистому житті

Нове кохання Надії Матвєєвої

Вже понад 2 роки відома телеведуча зустрічається з чоловіком, що на 20 років молодший від неї. Зірка не називає імені обранця та зазначає, що він ніяк не пов’язаний з публічною діяльністю. За словами Матвєєвої, наразі вона щаслива. Хоч велика різниця у віці спочатку була для неї недопустимим фактором, жінці все-таки вдалось прийняти це кохання. А на закиди від користувачів у Мережі, що критикують її, зірка відповідає коротко:

“А ви експерт з кохання?”

Надія Матвєєва розповіла, що змінилося в її особистому житті