Рубрики: Новини
22.12.2023 20:10

Що зробила любов за півроку: дружина Мірошниченка довела до сліз відео, як змінився прийомний син у сім’ї

Півроку тому 22.06. 2023 року Богунський районний суд Житомира розділив життя родини Мірошниченка на "до" та "після". Цього дня хлопчик, на ім'я Марсель офіційно став їхнім сином!
Поділитися

Вже півроку у сім’ї ведучого ЖВЛ та юристки – Тімура та Інни Мірошниченко живе маленький хлопчик, на ім’я Марсель, якого пара всиновила в одному із Житомирських дитячих будинків. Вони понад рок збирали документи, а коли все було готове, то їм повідомили, що “дітей на усиновлення немає”, тоді Інні довелося самій шукати дитину. А влітку 2023 року вона нарешті зустріла свого сина.

Дружина Мірошниченка показала, як змінився прийомний син Марсель за півроку

Про те, як усе відбувалося, Інна докладно розповідала в мікроблозі. Зараз її відео з трьома дітьми – дочкою Мією та синами Марком та Марселем захоплюють тисячі користувачів Мережі. До речі, за півроку життя сім’ї кардинально змінилося.

Так, сьогодні Інна Мірошниченко повідомила, що 2-річний син Марсель нарешті пройшов адаптацію у своїй новій родині і вперше “дозволив собі кохати та приймати кохання”. У своєму пості, яке супроводжувалося зворушливим відео Інна вирішила згадати, як це було, а також розповіла та показала, як змінився її молодший син лише за 6 місяців.

Отже, за півроку Марсель виріс на 10 см і погладшав на 2,5 кг, що становить майже чверть ваги, яка у нього була при зустрічі з батьками. Він почав сміятись і плакати, грати і показувати свої бажання, а також навчився відмовлятися. Це здається все так просто, але не для маленького хлопчіка, який ріс у дитячому будинку. За цим стоїть велика праця 2-річного Марселя та його батьків.

Також багатодітна мама розповіла, що малюк вже навчився добре кусати, жувати і бігати, що раніше йому давалося важко. А також що разом зі своїми батьками він впорався з кількома недугами. Раніше, коли Інна розповідала про малюка, її дуже засмучували, що в ЗМІ писали тільки про “хвороби” Марселя, а їй хотілося, щоб у центрі уваги була “історія дитини”.

“Чоловік тоді сказав: “Не переймайся. Нехай знають, яким він був у системі. А потім побачити, що зробити з дитиною кохання за півроку-рік».

І хоча Марсель вже багато що подолав, попереду на них чекає ще багато “роботи” – медичних обстежень, складна операція, реабілітація, Інна впевнена, що всі разом вони обов’язково впораються.