|
23.12.2023 09:31

Ірина Білик повернулась до колишнього чоловіка Нікітіна та вразила зізнанням: спільне минуле не відпускає

Часи співпраці Ірини Білик та Юрія Нікітіна припали якраз на розвиток українського шоу-бізнесу. Досі артисти з неймовірним теплом згадую ті часи, коли співачка разом зі своїм чоловіком намагалися пробратися до самого п’єдесталу, і активно боролися з іншими претендентами за це місце.

Цей період давно залишився позаду. Ірина Білик не змогла побудувати щасливої сім’ї з Юрієм Нікітіним та розлучилася з ним. Тим не менш, їй вдалося зберегти з ним хороші стосунки, а також залишити за собою право повернутися для співпраці.

44-річна Полякова показала на руках нового члена родини: донька Аліса запропонувала назвати малюка Гордоном

Назвуть малюка Гордоном? 44-річна Оля Полякова показалася на руках з новим членом родини. В сім’ї поповнення

Ірина Білик повернулася до екс-чоловіка Юрія Нікітіна

Ірина Білик повернулася до екс-чоловіка Юрія Нікітіна

І нарешті ця можливість їй дуже знадобилася. Нещодавно артистка серйозно потішила своїх фанатів. Вона зробила їм неймовірний сюрприз через творчість. Співачка переклала свій хіт та опублікувала нову версію композиції до зимових свят. Варто відмітити, що робота виявилася дійсно дуже крутою та справила неймовірне враження на слухачів.

Ірина Білик повернулася до екс-чоловіка Юрія Нікітіна

Нагадуємо, що шлюб Ірини Білик та Юрія Нікітіна розвалився 2004 року. Пара не стала розповідати жодних цікавих деталей свого розставання. За офіційною версією, виконавиця пішла від свого благовірного через недоліки у її професійній діяльності, а також бажання свободи.

“Я, напевно, виросла і подумала, що я не можу як собака в будці, тільки в цій будці, мені подобається ще в іншому дворі, я хочу скрізь бути, не треба тримати мене в одному місці. У мене було дуже мало фотосесій, спілкування з пресою, мало кліпів останнім часом, коли я мала серйозного продюсера. Я вирішила, що сама я зможу набагато більше”, – поділилася співачка у програмі “Життя відомих людей”.