|
23.12.2023 12:01

“Можна повторити другий раз”: Христина Горняк висловилася про розлучення з шоуменом Остапчуком. Не шкодує

Автор: Юлія Ящук

Питання про розлучення з ведучим Остапчуком переслідують Христину у її блозі все дедалі частіше. З 2022 року публіка дізналася про розпад союзу медійного чоловіка з другою дружиною, і пояснень, чому так сталося ми досі не отримали.

Нещодавно Христина Горняк розповіла фоловерам, чи планує повертати своє дівоче прізвище. За словами Христини, вона обов’язково це зробить, але станом на зараз, їй і так комфортно. Не відкидає думок, що може вийти заміж вдруге, і змінити свої дані на прізвище нового чоловіка.

Христина Горняк висловилася про розлучення з шоуменом Остапчуком

До слова, нотаріус продовжує підтримувати цікавість навколо теми розпаду союзу з шоуменом Остапчуком. Нове відео, яке Христина спочатку поширила в TikTok, а потім розповсюдила у своїй Stories в Instagram натякнуло, що вона зовсім не сумує за колишнім, а навпаки готова узаконити стосунки шлюбом вдруге з майбутнім коханим.

“Хтось каже: “стерпиться – злюбиться. А я кажу: “весілля не похорон, можна повторити другий раз”, – висловилася Горняк.

Христина Горняк висловилася про розлучення з шоуменом Остапчуком

Своїми запальними та радісними танцями блогерка доводить, все, що не робиться, то на краще, тому минулого повертати не прагне.

Не тільки в житті Горняк настали великі зміни та важливі усвідомлення. Ведучий Володимир Остапчук знайшов нове кохання в рисах 23-річної журналістки Катерини Полтавської. Коли шоумен зізнався, що найважливішим днем в цьому році є 22 лютого та ще й пов’язаний з його дівчиною, шанувальники зрозуміли, що мова йде про їхнє весілля. Втім, розсекречувати деталі свого розпису пара поки не думає.