|
24.12.2023 12:51

“Я погладшала нормально”: Настя Каменських зізналася, як набрала зайві кілограми і що буде з цим робити

Неодноразово після повернення Насті Каменських з Іспанії до України навколо неї ходили чутки про імовірне поповнення в сім’ї. Провокували подібні плітки нові фотографії артистки, на яких з часом вона поставала з округлим животиком.

Настя Каменських розповіла про зайву вагу

І фанатам, і пресі здавалося, що зірка дійсно може очікувати на дитину. Але Настя тим часом неодноразово спростовувала дану інформацію та пояснювала, що справа зовсім не у цікавому положенні, а у зайвих калоріях. Каменських не приховувала, що набрала зайву вагу і якийсь період часу навіть намагалася її позбутися. Зараз же її ставлення до свого тіла кардинально змінилося.

Настя Каменських зізналася, як набрала зайві кілограми

Настя Каменських зізналася, як набрала зайві кілограми

Про свою нову реальність Каменських розповіла Євгену Клопотенко. Артистка зізналася, що тепер приймає себе і любить, і не буде знущатися над собою заради чужих ідеалів.

“Насправді я погладшала нормально. З цього приводу не переживаю. Я маю дуже гарний вигляд. Навпаки, з такою вагою я себе на сто відсотків полюбила. Я була такою сухенькою, – зізналася зірка в програмі у Євгена Клопотенка під час іхньої розмови. – Зараз знову повернулася до нього (режиму), чотири-пʼять разів на день їм”, – додала дружина Потапа.

Примітно, що Настя Каменських далеко не єдина українська зірка, яка постійно змінюється та трансформується і візуально. Так, Наталія Могилевська, Тіна Кароль та інші співачки час від часу зіштовхувалися з новими реаліями і працювали над собою дуже важко, щоб повернутися у форму.

Нагадуємо, що останнім часом в мережі все частіше з’являється інформація про розлучення Насті Каменських та Потапа. Пара постійно проводить час окремо, і як поговорюють, артистка взагалі собі шукає нового продюсера і не в Україні. Каменських твердо налаштована стати популярною в іспаномовних країнах.