|
24.12.2023 15:53

Відоме ім’я найкрасивішої жінки України, і це не Мішина чи Астаф’єва: вона вже не молода, але дуже вродлива

Якщо вийти на вулиці українських міст, то одразу можна зіштовхнутися з приємною реальністю: повсюди вас будуть оточувати жінки неймовірної вроди. Різноманітна зовнішність, різні стандарти краси, і тим не менш, всі вони притягують погляд. Тому зовсім не дивно, що в українському шоу-бізнесі можна сказати концентрат розкоші, лоску та вроди.

Відоме ім’я найкрасивішої жінки України

І хоча актуальність конкурсів краси та рейтингів починає згасати, деякі платформи все ще проводять опитування на рахунок того, кого глядачі вважають найвродливішою.

Відоме ім’я найкрасивішої жінки України
Відоме ім’я найкрасивішої жінки України
Відоме ім’я найкрасивішої жінки України

Так, днями Telegram-канал УНІАН Lite провів опитування серед підписників та з’ясував, кого з українських жінок вони вважають найкрасивішою.

Найбільше голосів набрала співачка Тіна Кароль, яка останнім часом змінила імідж та репертуар. Її нова пісня “Не святі” стала справжнім хітом та набрала безліч переглядів та прослуховувань на стрімінгових сервісах. Користувачі TikTok зробили її трек трендом.

Але також помітно, що за ці 3 роки Тіна Кароль провела величезну роботу над собою, і хоча раніше вона славилася своєю вродою, зараз виглядає просто приголомшливо. Ксенія Мішина, що зовсім не дивно, зайняла друге місце. Екс-холостячка завжди мала репутацію холодної красуні.

Натомість Даша Астаф’єва у рейтинг не потрапила. Хоча співачка дійсно досі зберігає репутацію бажаної жінки, неймовірно привабливої та доглянутої.

Натомість на третьому місці опинилася Анна Кошмал. Увесь рік акторка активно працювала з пресою, була в усіх на вустах і висловлювалася на рахунок своєї проукраїнської позиції та колег з російської федерації, з якими вона сильно поскандалила. Цілком імовірно, що увага до її персони серйозно їй допомогла у цьому рейтингу, що зовсім не дивно, адже кожного року глядачі пригадують саме про тих дівчат, які знаходяться в трендах.