|
25.12.2023 15:57

Учасниця “МастерШеф-12” Вікторія Науменко відкрила ресторан з Романом Нестерчуком: разом не тільки як шефи

Як відомо, на зйомках можна знайти як хороших друзів, так і заробити собі ворогів. Інколи під час знімального процесу навіть створюються нові пари, і це попри те, що часто на них чекають вдома кохані. Що відбувається між Вікторією Науменко та Романом Нестерчуком поки що недостатньо ясно. Колеги позиціонують себе як друзі.

На їхніх особистих сторінках соціальній мережі Instagram все частіше з’являються спільні фотографії. Разом їм вдається не тільки виглядати добре, але й співпрацювати.

Вікторія Науменко відкрила ресторан з Романом Нестерчуком

Обидва шефи дійшли до фіналу. Чи вдасться їм дістатися до Суперфіналу поки що під питанням. Тим не менш, стає зрозуміло, що шоу, так чи інакше, позитивно вплинуло на їхню долю.

Вікторія Науменко відкрила ресторан з Романом Нестерчуком. Фото з особистого акаунту Романа Нестерчука в Instagram

Нещодавно Вікторія Науменко оприлюднила на своєму акаунті відеозвернення, в якому постала поруч з Романом. В ньому вона запропонувала усім підписникам завітати до них в ресторан та спробувати їхню кухню. Тож на даний момент Вікторія та Роман не тільки друзі і колеги, але й партнери.

Звичайно, обидва виглядали неймовірно щасливими від того, що їм вдалося досягти своєї мети та дійти до того моменту, коли вони змогли запросити українців відвідати їхній заклад. І це стало зайвим нагадуванням іншим мрійникам, які хочуть пов’язати своє життя з кухнею, що участь у програмі може стати таким собі трампліном для досягнення своїх цілей.

Нагадуємо, що наступного тижня українці мають дізнатися, хто стане боротися за перемогу у кулінарному проєкті. Роман Нестерчук та Вікторія Науменко будуть боротися з іншими учасниками за місце переможця. І тим не менш, вже ясно, що якими б не були результати, їхньої дружби вони не зруйнували.

Судячи з усього, до Суперфіналу потрапить лише один з них.