|
28.12.2023 18:00

“Завжди домінував”: після новини про розлучення з чоловіком Юлія Саніна розповіла, що сталося в сімʼї

Юлія Саніна та її чоловік Валерій Бебко являються парою, навколо якої ніколи не буває жодних пліток. Закохані ретельно слідкують за інформаційним полем і завжди підтримують свою репутацію.

Нещодавно, тим не менш, скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що пара нібито знаходиться на межі розлучення.

Юлія Саніна розповіла, що сталося в її сімʼї

Юлія Саніна розповіла, що сталося в її сімʼї

Так, за його словами, усе стало набагато гірше саме через те, що нібито Валерій домінував у стосунках, а Юлія за цей час виросла і змінилася як жінка. Тим не менш, Богдан не став стверджувати, що розлучення станеться, але підкреслив, що складнощі у пари все ж таки є.

“Юлія розуміє, що її відносини сягають якогось логічного завершення. Але вона виросла, змінилася як особистість, як жінка. І зараз думки щодо розвитку у Вала та Юлії відрізняються. Тому не можу сказати, що вони розлучаються прямо зараз, але вони переживають дуже складну кризу”

Представник музичного гурту одразу ж вийшов на зв’язок після появи новини в мережі та дав спростування на цей рахунок. За його словами, ніякого розлучення немає, а у такий важкий період для країни, не варто концентруватися на проблемах зіркового подружжя.

Юлія Саніна розповіла, що сталося в сімʼї

Нагадуємо, що пара познайомилася у 2009-му. За 3 роки вони змогли побудувати міцні стосунки, які згодом переросли у не менш міцний шлюб. 2012-го відбулося пишне весілля. Незабаром у пари народився син Данило.

Зірки здебільшого ведуть доволі стриманий образ життя, не привертають увагу скандалами чи відвертими інтерв’ю, зберігаючи усі деталі в секреті. Приватна сторона стосунків Юлія та Валерія завжди залишається табу для обговорення з пресою.

Тому зовсім не дивно, що представник музичного гурту Кір’янов одразу відгукнувся на прохання журналістів роз’яснити, що відбувається між молодими людьми, і чи є у фанатів причина хвилюватися за їхнє спільне майбутнє.