|
28.12.2023 21:26

Олега Винника, Потапа і Влада Яму послали на три букви, і ось за що: в Україні цих зірок більше не чекають

Днями гуморист та волонтер Фіма Константиновський завітав на інтерв’ю для YouTube-каналу Сергія Лиховиди. В новому випуску “Розмови” Фіма поділився, як змінилось його життя від початку повномасштабного вторгнення та пригадав про лідерів думок, що покинули Україну.

Константиновський прокоментував позицію таких українських зірок, як Потап, Олег Винник та Влад Яма. На думку гумориста, ці публічні діячі висловились про війну, аби зафіксувати та зберегти своє місце в шоубізнесі, а їхні слова підтримки та дописи з-за кордону звучать абсурдно.

“Найсмішніше, коли вони імітують те, що вони начебто нас розуміють там”, – каже Фіма.

Учасник Ліги Сміху послав Олега Винника, Потапа і Влада Яму

Також чоловік додав – має надію, що про таких лідерів думок швидко забудуть, адже:

“Є люди, які зрадили країну і своїх прихильників. Сподіваюсь, коли приїде Винник в країну – він піде на*уй. Коли повернеться Потап – він піде на*уй”, – різко висловився волонтер.

У інтерв’ю артист сказав, що шанувальники та загалом користувачі Мережі швидко забувають про скандали та проблематичні дії зірок. На думку Фіми, ці діячі повинні назавжди зникнути з телеекранів.

“Люди, які зрадили країну, по факту зрадили, я не можу до них ставитись так, як до всіх інших”, – коментує Константиновський.

Учасник Ліги Сміху послав Олега Винника, Потапа і Влада Яму

На завершення комік пригадав скандальні публікації Потапа у TikTok та заявив, що впливовці не повинні витрачати час аудиторії на безглузді речі. Також Фіма наголосив, що раніше публічно не коментував схожі ситуації, аби зайвий раз не нагадувати людям про існування зірок-зрадників.