|
29.12.2023 09:54

“Нічого не вийшло”: Наталія Могилевська розповіла про проблеми в стосунках з новим немолодим коханим

Після 24 лютого Наталія Могилевська вирішила трохи потішити своїх фанатів та поділилася новиною про свої стосунки. Можна сказати, що зірка таким чином трохи зблизилася зі своєю аудиторією, а також намагалася її відволікти від проблем.

Наталія Могилевська розповіла про проблеми в стосунках

Особистість нового коханого зірка не розкрила. Але за її словами, вони були знайомі дуже давно. Мовляв, чоловік старший за неї, а також багато років провів за кордоном. Останні 2 роки він цілком та повністю присвятив своїй коханій жінці, гастролював разом з нею допомагав їй у питаннях, які не бралися вирішувати інші, а також всіляко підтримував артистку у її починаннях.

Наталія Могилевська розповіла про проблеми в стосунках

Наталія Могилевська розповіла про проблеми в стосунках

Наталя Могилевська заявила, що вона багато працювала над тим, щоб стати дружиною та жінкою, гідною міцних стосунків.

І мовляв, а на черзі в неї робота над собою, як над майбутньою матір’ю. Артистка сподівається, що їй все ж таки вдасться пізнати щастя виховувати власних дітей.

І при цьому вона зізнається, що ні про що не шкодує. Адже логічно, що Наталія Могилевська могла по спробувати побудувати з цією людиною спільне життя раніше. Але зірка заявляє, що у такому випадку в них би нічого не вийшло.

“Якби ми почали зустрічатися 20 років тому – ми були трохи знайомі – то в нас нічого не вийшло б. Тому що і я, і він хотіли щось заявити про себе світові. І сьогодні, у цьому віці, коли ми обидва стали спокійнішими, наші стосунки стали можливими”, – розповіла у своєму коментарі артистка.

Так, коханий Наталі Могилевської не тільки не проти її сценічної кар’єри, і замість того, бо чекати її вдома, супроводжує у концертному турі, але і допомагає їй у творчості, адже нещодавно доклав свою руку до створення нової пісні.

Зірка це високо цінить і з гордістю говорить про такі моменти у своїх взаєминах з коханою людиною.