|
30.12.2023 19:23

Настя Каменських розсекретила, з ким планує відсвяткувати Новий рік: чоловік Потап в плани не входить?

Автор: Юлія Ящук

В інтерв’ю, спеціально для редакції Люкс ФМ, артистка розповіла про найтепліший новорічний спогад, що найбільше любить в новорічних святах, обговорили улюблені страви, фільми, найнеочікуваніше місце, де знаменитість зустрічала Новий рік тощо.

Настя Каменських розсекретила, з ким планує відсвяткувати Новий рік

Найбільше привертає увагу відповідь співачки на питання, де планує зустрічати 2024 рік. За словами Каменських, вона хоче відсвяткувати з найближчими людьми в сімейному колі, втім, ніякої конкретики зірка не надала й так само не згадала за чоловіка Потапа. Додала, не влаштовуватиме гучних святкувань, бо вважає це недоречним, мовляв, краще цей ресурс витратити на якісь добрі справи.

“З найближчими людьми в тісному сімейному колі. Без гучних святкувань, бо зараз вони недоречні”, – відповіла Каменських.

В Мережі ширяться чутки про розлучення Олексія Потапенка та Насті Каменських, тому шанувальники далі намагаються докопатися до істини. За офіційною інформацією від самої співачки, у нещодавньому випуску “Пекельні борошна”, вона запевнила, що у них у шлюбі все добре.

Настя Каменських та Потап

Нагадуємо, український блогер Богдан Беспалов декілька днів тому на своєму YouTube-каналі “злив” інформацію про те, що співачка Каменських закрутила новий роман. За словами Богдана, вона знову покохала, однак продовжує підтримувати контакт з Потапом, дорікаючи йому, що він зіпсував їй життя та кар’єру, а тепер повинен вкладати у неї кошти.

Раніше Беспалов вже повідомляв про розлучення подружжя, але сама артистка спростовує всі плітки та запевняє, що у них в стосунках все добре.