|
01.01.2024 15:17

Ексчоловік Лорак показав, як проводить час у Дубаї з новою подружкою – хто ця “таємна” незнайомка?

Нещодавно в Мережі з’явилися чутки, що турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу розлучився зі своєю молодою дружиною українською візажисткою Лілією Реус, весілля з якою відбулося цього літа. По суті, в офіційному шлюбі пара прожила чотири місяці, хоча до цього зустрічалися понад два роки. У повідомленнях ексчоловік Лорак попросив своїх підписників ні про що не запитувати і відмовився коментувати особисте життя. Лілія також нічого не говорить на цю тему. Проте, чим більше шанувальники спостерігають за життям “колишніх”, тим більше виникає питань.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Так, напередодні бізнесмен разом із своєю 12-річною дочкою Софією, яка прилетіла до нього з Москви, вирушив до ОАЕ. Там вони зустрічали Новий рік. Бізнесмен із задоволенням ділився фото у “сториз”. На одному зі знімків Налчаджіоглу позує в обнімку з яскравою брюнеткою в червоній сукні, яка дуже схожа на його молоду дружину. Дочка Соня також є на фото. 

Ексчоловік Лорак показав, як відпочиває у Дубаї з новою подругою
Ексчоловік Лорак показав, як відпочиває у Дубаї з новою подругою

Якщо перейти за посиланням, то з’ясовується, що це не Лілія Реус, а українська модель та телеведуча, а також співачка Анастасія FOXY. Принаймні так зазначено у шапці її профілю у Instagram.

Ексчоловік Лорак показав, як відпочиває у Дубаї з новою подругою

Судячи з знімків, дівчина приділяє багато уваги своєму зовнішньому вигляду і досягла певних результатів. Вона багато подорожує світом і веде досить забезпечений спосіб життя. Що пов’язує її з колишнім чоловіком Лорак, поки що залишається загадкою. Але, судячи з фото, пара непогано провела час разом.

Ексчоловік Лорак показав, як відпочиває у Дубаї з новою подругою

Нагадаємо, що причиною розлучення Мурата Налчаджіоглу з Ані Лорак стали зради бізнесмена. Поки дружина виступала з концертами в Росії, її чоловіка часто помічали в нічних клубах у Києві разом із ефектними моделями. Якийсь час артистка заплющувала на це очі, але потім все ж таки вирішила розлучитися.