|
02.01.2024 14:16

Ігор Кондратюк показав, що почепив на новорічну ялинку замість зірки: не мейнстрім, а поклик душі

Перед зимовими святами зірка “Світського життя” українська ведуча Катя Осадча зробила огляд світових трендів на новорічні прикраси та з’ясувала, що у 2024 році стилісти пропонують декорувати ялинку не дощем та іграшками, а червоними бантами, але не покупними, а зі стрічок. Свою “лісову красуню” Катя Осадча прикрасила саме так.

Катя Осадча показала, як прикрасила свою новорічну ялинку

А ось український продюсер Ігор Кондратюк вигадав свій ексклюзивний дизайн у патріотичному стилі. Так, у мікроблозі знаменитості з’явилася фотографія, на якій відображена кімната, де стоїть прикрашена штучна ялинка. На гілках традиційні іграшки золотистого та зеленого кольору у вигляді шишок та куль, а замість Різдвяної зірки, стоїть лялька у красивій білосніжній сукні, розшиті золотими нитками, в руках якої українські прапори. Біля підніжжя стоїть не гномики зі Святим Миколаєм або Санта Клаус, а пінгвіни в намистах та білі ведміді.

“Перемоги всім бажаю! Цілую, люблю, обіймаю!”,- коротко підписав публікацію Кондратюк.

Судячи з кількості “лайків” під публікацією продюсера, новорічне убранство ялинки та його лаконічне привітання дуже сподобалися читачем його блогу.

Нагадаємо, що весь попередній рік Ігор Кондратюк з’ясовував стосунки зі своїм колишнім підопічним – співаком Віталієм Козловським. Після того, як стало відомо, що продюсер відбирає у артиста, який зараз служить у лавах ЗСУ, всю зарплату, в Мережі спалахнув справжній скандал, а на Кондратюка вилилося шквал “хейту”.

Останні кілька місяців колишні партнери по шоубізнесу регулярно обмінювалися образливими висловлюваннями на адресу один одного. До речі, поки що все залишається як і раніше. Козловський зобов’язаний виплачувати Кондратюку борг за порушення авторських прав у повному розмірі згідно з призначеним судом графіком.