|
04.01.2024 09:44

Як виглядають діти Андрія Данилка? Двоє синів з невеликою різницею у віці, які дещо успадкували від співака

Майже жодній зірці не вдалося приховати своїх дітей від преси. Як ніяк, але життя йде, часи рухаються, а завжди бути обережним та таємничим не виходить. Так, неодноразово Олег Винник засвітився зі своїм сином, так само Наталія Могилевська майже одразу видала факт свого материнства.

Але Андрій Данилко досі наполягає на тому, що в нього немає дітей. Мовляв, одруженим ніколи не був, і сім’ї також настворював, хоча дуже про це мріяв і намагався це зробити неодноразово.

Що відомо про таємних дітей Андрія Данилка

ЗМІ розповіли про таємних дітей Андрія Данилка

Але є версія, згідно якої у Андрія Данилка все ж таки є діти. Мова йде про двох хлопчиків з невеликою різницею у віці. Вперше преса про них заговорила приблизно 14 років тому.

Так, команда журналістів рушила до села, в якому проживала мати зірки. Під час свого розслідування вони поспілкувалися з мешканцями, які заявили, що насправді у жінки є онуки, яких її подарував Андрій, і вони часто приїжджають до бабусі в село. Мовляв, хлопці отримали імена на честь свого батька та дідуся. Але іншими деталями вони не ділилися. Так само знайшлися люди, які заявили, що нічого подібного не бачили і не можуть стверджувати, що у Андрія дійсно є дитина.

Примітно, що його партнерка Інна Білоконь стала матір’ю ще 20 років тому. У акторки виріс син, а також прекрасна дочка. Ба більше, нещодавно вона видали її заміж, відігравши неймовірно розкішне весілля. Досі незрозуміло, які саме стосунки у дітей з другом їхньої матері Андрієм, адже Данилко наче навмисно тримається на відстані. Можливо, таким чином він хоче захистити сім’ю своєї подруги.

Нагадуємо, що 2 роки тому Радмила Щоголева дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому заявила, що мала близькість з Андрієм Данилком. Це стало справжньою сенсацією, адже ще 10 років тому чоловіку приписували нетрадиційну орієнтацію. Але жінка так і не підтвердила, що в неї були любовні стосунки з артистом.