|
04.01.2024 12:45

Обрізала каре та чубчик: Трінчер після розлучення з Волошиним вразила різкою зміною іміджу – все в минулому

Молода українська співачка Анна Трінчер завжди ділиться зі своїми шанувальниками подробицями особистого життя. Іноді, її розповіді виглядають надто відверто. Коли артистка повідомляла про розлучення з чоловіком – блогером Олександром Волошиним, то записала ролик, де вони вдвох, сидячи в студії, говорять про свої почуття і намагаються з’ясувати, що призвело до краху їхніх стосунків. Наприкінці пари подякували один одному, обнялися і розійшлися. Однак, як зізналася пізніше Анна, вона дуже тяжко переживає розрив. Єдине, що може відвернути її від сумних думок – це робота.

Так, напередодні молода артистка оголосила про випуск нової пісні, а вчора, 3 січня, вже оприлюднила у своєму Instagram пікантну фотозйомку до неї, для якої обрала оригінальний образ. Перше що впадає у вічі, так це її нова зачіска – коротке каре з густим чубчиком. Невже Трінчер обрізала своє розкішне довге волосся з рожевими пасмами? Або це лише перука, яка ідеально відповідала її новому зухвалому образу, який складався з лакових міні-шорт чорного кольору, мереживних білих колгот з босоніжками та довгого шкіряного плаща, одягненим на голий торс.

“Свого психолога часом важче знайти ніж чоловіка. Але не зупиняйтесь, ментальна гігієна – наше все”, – підписала кадри артистка.

Шанувальники з великим ентузіазмом сприйняли новий вигляд Анни, зазначивши, що після розставання з Волошиним вона змінилася не тільки зовні, а й внутрішньо.

“Це перевершило всі мої очікування”, “Не впізнала”, – писали у коментарях.

Нагадаємо, що чутки про розлучення Анни Трінчер з Олександром Волошиним вперше з’явилися влітку 2023 року, проте тоді пара агресивно на них реагувала і все заперечувала. Вже потім вони зізнаються, що саме тоді у їхній молодій сім’ї вже були проблеми.

Анна Трінчер розпрощалася не тільки з Волошиним, а й з волоссям

А що ти скажеш із цього приводу?