|
05.01.2024 14:00

Хто з ким спить: названі коханки в українському шоу-бізнесі – серед них є Тіна Кароль і Наталія Холоденко

Тіна Кароль

Названі коханки в українському шоу-бізнесі

Поп-діва більше 10 років не вступає в офіційні стосунки з жодним чоловіком. Але в мережі було повно чуток щодо її романів. Богдан Беспалов не став називати імені обранця зірки, але заявив, що це олігарх. Як відомо, за усі ці роки артистку дійсно підозрювали у любовних стосунках з Ігорем Коломойським, який, до речі, одружений, хоча давно і не живе зі своєю дружиною. Подейкували, що працевлаштування артистки на “1+1” було зумовлено саме її взаєминами з власником телеканалу.

Наталія Холоденко

Названі коханки в українському шоу-бізнесі

Не так давно Наталія Холоденко почала активно змінювати свій образ життя. Зараз психолог проживає в Європі, багато подорожує, постійно займається само розвитком та своїм зовнішнім виглядом. Неодноразово з’являлася інформація про те, що вона нібито стала коханкою власного клієнта, в якого були проблеми в сімействі. Богдан Беспалов також вважає, що зірка не надто переймалася морально-етичними нормами суспільства і пішла на цей крок.

Втім, за його версією, Наталія крутила роман ні з ким іншим, а з Дмитром Карпачовим, з яким співпрацювала декілька років.

Ольга Горбачова

Названі коханки в українському шоу-бізнесі

За думкою, блогера так само Ольга Горбачова пішла на доволі непростий крок та відбила у Ірини Білик Юрія Нікітіна. Мовляв, вона руками була його коханкою, і врешті-решт, пара вирішила зійтися. Сама Ольга при цьому неодноразово спростовувала дані новини, але як відомо, велика кількість співачок спочатку заперечувала свій зв’язок з одруженими чоловіками, а потім виходила за них заміж.

Настя Каменських

Названі коханки в українському шоу-бізнесі

Настя Каменських також потрапила у даний перелік, адже скільки не намагалася доводити, що вона ніколи не була коханкою Олексія, він свого часу її підвів, давши ексклюзивний коментар, якому підтвердив, що дійсно зраджував Ірині Горовій. Не важко скласти отриману картину як пазл, адже ще в 2012-му Каменських та Потап засвітилися на відпочинку під час обіймів та поцілунків. У цей самий перелік також потрапила і Таїсія Повалій.