|
05.01.2024 20:38

Після всиновлення двох дівчат Могилевська отримала порцію хейту в Мережі: зіркова матуся не стала мовчати

Наталія Могилевська стала мамою

У новорічну ніч, під час нового випуску проєкту “Вечірній квартал” відома співачка та акторка Наталія Могилевська вирішила поділитись з аудиторією радісною новиною. Річ у тім, що півтора року тому знаменитість здійснила свою мрію та подарувала двом сестричкам нову сім’ю. У своїх останніх інтерв’ю Могилевська неодноразово згадувала про своє бажання стати мамою, однак про своїх доньок Софію та Мішель не наважувалась розповісти.

В розмові з Оленою Фроляк Наталя розкрила трішки більше деталей про своїх названих доньок, наразі дівчаткам 3,5 та 12 років. Як запевнила співачка, тримала своє щастя в секреті, бо Мішель і Софія потребували часу, аби звикнути та навчитись довіряти новій родині. Згодом в особистому фотоблозі Наталі з’явилась світлина, на якій знаменитість позує разом із доньками. Шанувальники та зіркові колеги одразу ж всипали новоспечену матусю компліментами, однак в коментарях під дописом не обійшлось і без негативу.

Могилевська почала отримувати закиди про те, що гучна новина була спланована, заради піару. Терпіти критику з цього приводу співачка не стала:

“Саме тому я й мовчала два роки, бо дуже хотіла пропіаритись. Мене бентежить зневіра людей. Навіть такі новини викликають недовіру та негатив” – висловилась Наталія.

Підтримка від зіркових колег

Хоч позитивні коментарі переважали під світлинами в Instagram Могилевської, негативних також було вдосталь. На критику в бік Наталі відреагувала дружина телеведучого Тимура Мірошниченка, юристка Інна Мірошниченко. Жінка може розділити біль у цій ситуації, адже також стикалась із хейтом, після всиновлення дитини:

“Хейтять ті, хто в житті не був в дитячому будинку і навіть близько не розуміє, що це за пекло на землі”

Наталя Могилевська різко відповіла хейтерам на закиди про доньок

Своє обурення висловила й дружина Володимира Остапчука, блогерка Катерина Полтавська:

“Це навіть не страшно. Це катастрофа. Абсолютна деградація”