|
08.01.2024 19:58

Чому Влад Яма більше не повернеться до України? Правда, яку хореограф приховував 2 роки вийшла назовні

Після 24 лютого українці одразу ж запідозрили щось неладне з Владом Ямою. Чоловік опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram здебільшого архівні кадри, на яких був з сім’єю на подвір’ї свого маєтку чи подорожував.

Спішити ділитися новинами зі свого життя він не хотів, і цьому було логічне пояснення. Його можна було знайти також на акаунті зірки. Компанія Мета надавала дані, що власник сторінки знаходиться в Штатах. І лише через 3 місяці хореограф наважився зізнатися, що дійсно евакуювався одразу.

За його словами, він зробив це цілком легально, до того, як закрили кордони. Однак навіть його колеги ставили під сумнів це пояснення, адже фізично це зробити було майже нереально. На критику свого вчинку Влад зазвичай відповідає аргументацією, що він набагато корисніший за кордоном. Мовляв, допомагає збирати кошти та активно бере участь у програмах різних фондів.

Слава Дьомін розкрив, чи повернеться Влад Яма в Україну

Слава Дьомін розкрив, чи повернеться Влад Яма в Україну

Все частіше у різних інтерв’ю звучить питання про те, чи збирається Влад повертатися додому. Він був єдиним журналістом, з яким Влад поспілкувався після 24 лютого, і зірки розійшлися на дуже поганій ноті: хореограф заблокував Славу.

Нещодавно Люкс FM запросив до себе таролога Марію Тиху. Зокрема, жінка зробила прогноз для хореографа та розповіла, чи збирається він до Києва, де на нього чекають квартира, маєток, а також рідні.

Як розповіла відьма у програмі “33 питання на Люкс ФМ”, поки вона не бачить повернення Влада Ями до України. Однак вона уточнила, що танцюрист спробує вирішити ситуацію, що виникла довкола його персони.

“Через те, що на нього вилився такий масштабний хейт, він намагатиметься врегулювати це питання. Карта “Смерті”, “Двійка пентаклів” – це врегулювання. Можливо, буде якийсь збір чи він буде щось передавати. Це відбуватиметься публічно”