|
09.01.2024 09:49

Тіна Кароль виходить заміж вдруге? Стало відомо про весілля поп-діви, яка берегла вірність першому чоловіку

Вперше за багато років в мережі заговорили про новий роман Тіни Кароль, який існує не тільки на словах, але, судячи з усього, в реальному житті. Так, співачка неодноразово засвітилася під час прогулянки з імовірним бойфрендом, з яким трималася за руку. Так само співачка танцювала з ним в ресторані та не переймалася про те, що їх можуть побачити. Чи давно продовжуються взаємини артистки з хореографом достеменно невідомо, але Богдан Беспалов запевняє, що це триває роками.

Сама Тіна не поспішає підтверджувати дану інформацію і як завжди залишає все на фантазію шанувальників та преси. При цьому нещодавно стало відомо, чи планує артистка виходити заміж.

Слава Дьомін розповів, чи збирається Тіна Кароль виходити заміж вдруге

Слава Дьомін розповів, чи збирається Тіна Кароль виходити заміж вдруге

Так, Люкс FM запросив до себе ворожку Марію Тиху, яка зробила прогноз для артистки. За її словами, навіть якщо на даний момент співачка закохана чи має роман, весільного торжества у перспективі вона не бачить.

За словами Марії, на Кароль випала карта “Відлюдник”, яка свідчить про те, що артистка знаходиться сама в собі.

“Вона багато приховує, не розбазарюється, якщо можна так сказати. Карта “Відлюдника” означає, що шлюбу я поки не бачу. Поки вона одна. Я не говорю в цілому про її стосунки з чоловіками, я говорю тільки про шлюб”, – сказала Тиха в програмі “33 питання на Люкс ФМ.

Слава Дьомін розповів, чи збирається Тіна Кароль виходити заміж вдруге

Нагадуємо, що ще декілька років тому артистка активно підозрювали у романі з Даном  Баланом. Зірки регулярно взаємодіяли на екрані, і навіть заспівали дуетом. Втім, очікуваної новини про стосунки не надійшло. Після завершення зйомок обидва припинили спілкуватися. Скандальний блогер Богдан Беспалов розповів своїй аудиторії про довготривалий роман артистки з власним гітаристом, а також інтрижку з хореографом. Натомість про молдавського мачо він ніколи не говорив ні слова.