|
09.01.2024 17:04

Кохання, як нагорода за готовність чекати: Писанка розповіла, чому обрала незіркового підприємця Ісакова

Руслана Писанка завжди була жінкою, самотність якої викликала більше запитань, ніж бучу. Адже було важко уявити, що така розкішна та харизматична особистість не привертає у своє життя чоловіків, навіть якщо це був її особистий вибір.

І тим не менш, Руслана завжди обирала собі супутників дуже обережно та з розумом. Більше 10 років вона прожила у шлюбі з бізнесменом Ігорем Ісаковим. Вперше про нього широка аудиторія почула саме через акторку.

Сім’я жила у будинку, який побудувала самостійно. Виховувала сина бізнесмена, завела декілька котів. Руслана відкрито говорила про свою готовність назавжди залишитися бездітною. Писанка не виражала особливого бажання народити, хоча її справжні відчуття на цей рахунок назавжди залишиться таємницею, адже зірка пішла з життя півтора роки тому.

Руслана Писанка розповіла, чому обрала незіркового підприємця Ігоря Ісакова

Руслана Писанка розповіла, чому обрала незіркового підприємця Ігоря Ісакова

Кінець цих стосунків був дуже драматичним, а початок — навпаки неймовірно ніжним та романтичним. Адже це кохання стало свого роду винагородою за терплячість та готовність чекати.

У своєму інтерв’ю Писанка зізнавалася, що на перше побачення зі своїм майбутнім чоловіком запізнилася аж на декілька годин, але він продовжував сидіти і сподівався на зустріч.

“Пам’ятаю, коли я прийшов на місце зустрічі, став з квітами і чекав. Коли вже годину прочекав, її не було, я почав сумніватися, чи це не якийсь жарт зі мною, бо було багато акаунтів Руслани, і така думка у мене виникла, що мене просто обманули. Друга година чекання, але стою, та вже не віриться. Потім я зателефонував Руслані, кажу: “Руся, все добре? Ми зустрічаємось?”. “Так, чекай”

Лише через 3 години Руслана під’їхала, а пізніше їй доводилося заповнювати мовчання своїм гоміном, так як чоловік не міг відійти від зустрічі і постійно мовчав. Розчарування обернулося доленосною зустріччю.