|
10.01.2024 11:26

Решетнік заговорив про плани на доньку: після трьох синів хоче четверту дитину. Дружина на це відповіла

Автор: Юлія Ящук

Один з найміцніших союзів в українському шоу-бізнесі Григорія Решетніка та Христини Решетнік є справжнім прикладом для звичайних родин. Пара не приховує, що в їхньому сімейному житті є непорозуміння, сварки, неприємності, однак про розлучення ніхто з них і не думав.

Одружитися пара наважилася у 2010 році. У 2013 році в Христини та Григорія народився первісток Іван, через 4 роки син Дмитро, а у 2020 році на світ з’явився третій син Олександр.

Решетнік заговорив про плани на доньку

Раніше подружжя вже висловлювалося з приводу того, що дуже любить дітей, тому хоче народити дівчинку. Утім, початок повномасштабного вторгнення дещо завадив цим планам, тому мрію про четверту дитину довелося відкласти.

До слова, у телеведучого Решетніка підписники його сторінки в Instagram знову поцікавилися, чи планують вони з дружиною донечку. За словами Григорія, вони дуже хочуть дівчинку. Не виключає того, що можуть з коханою спочатку народити, а потім всі разом чекати перемоги України.

“Так. Ми дуже хочемо! Хлопці просять вже – але домовились з ними, що після перемоги. Хоча, можливо, спочатку донечка, а потім і перемога”, – відповів Григорій.

Решетнік заговорив про плани на доньку

Дружина телеведучого Христина оприлюднила власну реакцію на відповідь чоловіка у своєму Instagram-блозі. Вона висловилася, що дізналася для себе багато корисного. Імовірно, мова йшла про висловлювання коханого про народження доньки у період повномасштабної війни.

“Зайшла в сторіз до коханого. А там такі питання. Так цікаво читати. Дізнаюсь для себе багато корисного”, – висловилася Христина.

Решетнік заговорив про плани на доньку

Будемо сподіватися, що Григорію та Христині вдасться втілити мрію всієї їхньої родини в життя, і не виключення, що це буде вже зовсім скоро.