|
10.01.2024 16:05

Екс-дружина Тищенка вразила зізнанням про діагноз, який отримала після розлучення: “Не ходжу сама”

Минулого року ще одна українська пара повідомила про завершення своїх стосунків. На цей раз мова йде про Миколу Тищенко та його колишню дружину Аллу Барановську. Подружжя раніше жодним чином навіть не натякало на негаразди в сім’ї, а модель навіть давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому усіма можливими способами намагалася вигородити свого чоловіка перед журналістом.

Колишня дружина Миколи Тищенка розсекретила свій діагноз

Колишня дружина Миколи Тищенка розсекретила свій діагноз. Алла Барановська на архівному фото з колишнім чоловіком

Причина розставання зірок досі невідома. Ще 4 роки тому Микола з великими захватом влаштовував для своєї дружини розкішні свята, і це попри заборону на проведення великих заходів через пандемію. Зараз обидва майже не згадують одне одного в публічному просторі.

І тим не менш, красуня Алла має велику кількість підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. За її життям слідкує дійсно не мало людей, а тому модель активно розповідає про зміни у своєму житті, а також негаразди, які її зустрічаються на шляху. Наприклад, нещодавно стало відомо, що вона сильно захворіла.  Алла Барановська зізналася, що вже місяць не може сама ходити.

Як з’ясувалося, Алла застудила нерв у спині. Через це вона цілодобово відчуває сильний біль у тілі і не може ходити.

“Наче народжуєш дитину двадцять чотири на сім. Якщо раніше для мене був стрес робити МРТ голови, то тепер я можу робити все тіло. Дівчатка, тримайте спину в теплі, бо вже місяць я не ходжу сама”, – зізналася Ц своїй публікації героїня нашої статті.

Колишня дружина Миколи Тищенка розсекретила свій діагноз. Скріншот особистої сторінки Алли Барановської в інстаграм

При цьому жінка одразу зізналася, що зволікала з походом до лікаря саме тому, що думала що проблема не в нервах, а в м’язах спини. Коли стало очевидно, що крепатура не проходить, вже тоді Барановська звернулася до спеціаліста.