|
11.01.2024 14:50

Захур залишився в минулому: Камалія показала свого нового друга – вже оселився у її розкішному особняку

Новина про розлучення співачки Камалії та пакистанського мільярдера Мохаммада Захура прозвучала для багатьох, як грім серед ясного неба. Досі шанувальники не можуть повірити, що після 20 років щасливих стосунків одна з найміцніших пар в Україні розпалася. Коментуючи свій розрив із впливовим чоловіком, співачка запевняла, що, як і раніше, підтримуватиме з ним зв’язок заради дітей та спільних творчих та благодійних проєктів.

Камалія з чоловіком та дочками

Спочатку пара навіть виходила на публіку разом, проте чим більше часу проходить після оголошення про розлучення, тим рідше чоловік артистки став виявляється в її соцмережах. Натомість за цей час у співачки вже встигли з’явитися нові “друзі”. Одного з них Камалія вже встигла уявити публіці.

Так, напередодні найбагатша співачка України оприлюднила кумедне відео, на якому позувала сидячи за столом у своєму розкішному особняку. Разом із Камалією у кадрі з’явився рідкісний папуга.

“Ви повинні знати мого крилатого друга, Пташка із далеких теплих країв, Це мій маленький голосистий папуга, Я так люблю його гарне спів”, – написала Камалія у коментарі.

У Мережі відразу відреагували. Багато хто був у захваті від поведінки птаха, який зовсім не боявся контактувати зі своєю новою господаркою.

“Папужка дуже милий) Знаю, що ви любите тварин!! Будь ласка, допомагайте бездомним тваринам, зараз дуже холодно, вони не можуть потурбуватися про себе!!”,- писали у коментарях.

Нагадаємо, що Камалія справді дуже любить тварин. Крім собак різних порід, у тому числі з притулку, в її будинку мешкав найбільший у світі кіт породи мейн-кун, а також перська кішка, кролики, папуга какаду, шиншила і ще багато різних тварин. Також співачка тримає елітних коней.

Камалія та Мохаммад Захур зі своїми домашніми вихованцями