|
13.01.2024 11:55

Регіна Тодоренко публічно осоромилася через чоловіка: не дав співачці навіть шансу та поставив її на місце

Протягом 2 років інформаційний простір навколо Регіни Тодоренко не затихає. Якщо після 24 лютого українці здебільшого були шоковані цинізмом та витівками артистки, яка зрадила свою батьківщину та публічно заявила, що обирає свого чоловіка, а не рідну Україну та батьків, то зараз здебільшого надходять новини про складне становище співачки в родині.

Вже неодноразово інсайдери повідомляли у різні віддання, що нібито Регіна хоче покинути москву, але не може це зробити через свого свекра, який має потужні зв’язки і тримає зіркове подружжя у залізних рукавицях. При цьому Влад Топалов нібито повністю залежить від нього фінансово, а Регіна навіть не може забрати своїх дітей і регулярно отримує попередження від свекра про те, що буде, якщо до цього дійде.

Регіна Тодоренко розповіла, як чоловік відмовився з нею співпрацювати

Регіна Тодоренко розповіла, як чоловік відмовився з нею співпрацювати

Становище Тодоренко на телебаченні також часом викликає цікавість навіть у української публіки, адже раз-у-раз співачку ставлять на місце. Наприклад, минулого року Філіп Кіркоров публічно принизив колегу та закрив їй рота.

Але і на цей раз Тодоренко не сама розповіла, як пересічний чоловік не захотів з нею мати справу та відмовився від співпраці. Це зробила прес-служба російського телеканалу, і виникає враження, що спеціально.

Народний автор і співак із Інтернету був запрошений взяти участь у вокальному шоу. Тодоренко присутня в журі. На зйомках вона його впізнала — кілька років тому вона хотіла запросити його в шоу.

Виявилося, Тодоренко сподобався чоловік із Новосибірська ще кілька років тому, тоді він з’явився в інтернет-просторі як проект Vitalya. Артистка тоді знімала своє шоу. Хотіла, щоб чоловік виступив у неї, але він не захотів.

Що стало причиною його відмови досі незрозуміло, але загальна картина виглядає таким чином, що продюсери російських телеканалів ніби спеціально демонструють незацікавленість у Тодоренко як у медіафігурі, активно з нею працюючи.