|
15.01.2024 09:04

Влад Яма має намір повернутися до України після 2-річної втечі: “Вірить, що без проблем буде жити в Києві”

Після 24 лютого Влад Яма помітно зник з інформаційного простору. Поки його зіркові колеги активно займалися волонтерством, а також давали концерти в Україні, хореографа просто не було. Аудиторія одразу здогадалася, що імовірніше за все, він втік. І мала рацію. А через декілька місяців танцюрист додав невелике інтерв’ю, в якому зізнався, що вивіз свою родину до Сполучених Штатів Америки.

Євген Кот розповів, що Влад Яма планує повертатися до України

Євген Кот розповів, що Влад Яма планує повертатися до України

Публіка поставилася до цього зізнання по-різному, але з часом критика вчинку хореографа почала зростати. Влада регулярно намагається відповідати на випади в його сторону та говорить про те, що почувається набагато кориснішим в Штатах, де він має можливість збирати гроші та направляти їх на батьківщину.

При цьому вже неодноразово прозвучала думка про те, що Яма просто не збирається повертатися до Києва. Мовляв, хореограф усе життя мріяв емігрувати в США, і зараз, після 2 років мешкання за кордоном не наважиться на переїзд назад.

Але його колега Євген Кот дав абсолютно іншу перспективу на розгляд. Чоловік заявив, що нібито Влад ділився думкою про те, що обов’язково з’явиться в Україні знову. І це попри неймовірний хейт навколо його особистості.

“Десь півроку тому мені розповідали спільні знайомі, що він щиро вірить, що без проблем житиме у Києві. Не “відстрілює” те, що трапилося, думає, що якщо організує якісь збори, донатить сам – то цього достатньо”

Нагадуємо, що 2 роки тому Влад разом з родиною рушив на відпочинок до Флориди. Там сім’я знаходилася місяць, після чого повернулася до України. І вже через тиждень знову зникла. Тоді ж аудиторія стала здогадуватися, що Влад таки евакуювався разом з сім’єю.

Пізніше хореограф це підтвердив та заявив, що зробив це цілком легально. Мовляв, встиг до закриття кордонів. Але неодноразово преса та зірки підкреслювали, що фізично це було нереально.