|
15.01.2024 11:20

Ексдружина Остапчука Горняк показала, як проводить час в Іспанії: без перешкод не обійшлось

Нотаріусиня Христина Горняк активно веде свій фотоблог у Instagram. Соцмережі ексдружини Остапчука налічують понад 100 тисяч підписників. Тож жінка щодня звітує шанувальникам про свої плани та повсякдення.

Нещодавно Горняк вирушила у подорож до Іспанії. У Insta-stories блогерки з’явились нові краєвиди та екзотичні смаколики. Проте відпочинок не обійшовся без труднощів, знаменитість повідомила аудиторію, що несподівано підхопила вірус та протягом 4 днів їй було зле:

“Так виглядає людина, яка вижила. Не знаю, що це було, але 4 дні я просто вмирала, дихати не могла. Ніс постійно закладений, спати складно, тіло боліло, але без температури…”, – прокоментувала Христина.

Ексдружина Остапчука Горняк показала, як проводить час в Іспанії

Згодом в профілі Горняк з’явився новий запис, у якому вона розповіла, що повертається з новим контентом для підписників.

“Нарешті я виходжу в stories. Скажу так друзі, мене так скосило, я була така роздратована. Я ще не повністю здорова, але мені вже набагато краще. Мені нічого не хотілось, мені хотілось просто закритись і спати, але звичайно я цього не могла зробити, я ж не вдома”, – повідомила блогерка.

Як виявилось, Христина поїхала на відпочинок до Іспанії разом з подругами, тож згодом у соцмережах жінки почали з’являтись записи з вечірок та посиденьок у ресторанах.

Ексдружина Остапчука Горняк показала, як проводить час в Іспанії

Як пізніше зазначила ексдружина Остапчука, планувала активний відпочинок, насичений прогулянками, однак увесь час разом із подругами лежала та куштувала смачні страви.

Також Горняк поділилась, що такий відпочинок позначився й на цифрах на вагах:

“Думаю, на терезах я точно плюс…”

Очікування блогерки справдились. За її словами, вона набрала 2 кілограми, тепер вага 37-річної Горняк становить 48 кілограмів.