|
15.01.2024 12:59

Настя Каменських із новою зачіскою похвалилася прикрасами та заговорила про справжні почуття – це не Потап

Співачка Настя Каменських та її чоловік продюсер Потап до війни були однією з найулюбленіших, найпопулярніших та найобговорюваніших пар в українському шоубізнесі. Після початку повномасштабного вторгнення все кардинально змінилося. Все частіше в соцмережах артистів почала з’являтися критика через те, що вони весь початок війни просиділи за кордоном і повернулися лише через 9 місяців, до того ж у Мережі заговорили про їхнє розставання. Самі артисти намагаються не акцентувати на цій темі увагу, що ще більше підливають масла у вогонь.

Настя Каменських та Потап

Так, перед новорічними святами Потап та Каменських повідомляли, що проведуть свято з найближчими та рідними людьми, але не уточнили, хто саме входить до цього кола. Зникли також всі їхні спільні домашні фото, що може говорити про те, що пара вже не живуть разом.

Настя Каменських спить після новорічних свят вдома

Так, напередодні Настя Каменських оприлюднила свіжу публікацію, де знову позувала на самоті в кадрі. На ній милий домашній светр, волосся зібране в пучок. У коментарі співачка пише, що “справжні почуття зігрівають краще ніж чай та батареї”, тільки вони здатні розпалити вогонь та зігріти душу.

“Бережіть їх у собі та не бойтесь виявляти до справді дорогих серцю людей. Адже це ті, що робить нас людьми – наші почуття”,- написала Каменських і показала нові прикраси від одного з ювелірних брендів, обличчям якого була ще до війни.

У той час, як Каменських сидить удома, її чоловік Потап знову вирушив за кордон, щоб “підкорювати нові горизонти”.

Потап вразив кардинальними змінами на вигляд і озвучив свої грандіозні плани

У коментарях під знімками він пише, що почав співпрацювати з деякими “новими закордонними партнерами”, разом із якими збирається вивести свою творчість на новий рівень, використовуючи всі сучасні технології. Чи вдасться продюсеру виконати задумане, покаже час. А що ти думаєш із цього приводу?