|
15.01.2024 15:23

Міша Крупін розсекретив подробиці свого особистого життя, але Дашу Астаф’єву не згадав: “Жінки страждали”

Міша Крупін про зраду в стосунках

Український волонтер та лідер гурту “Корупція” Міша Крупін з’явився у новому епізоді проєкту “33 запитання від Люкс ФМ”. Окрім розмови про свою теперішню діяльність, виконавець зачепив і тему особистого життя.

“В деяких стосунках в мене так було, що жінки страждали. Просто я такий, ну познайомились і все, пішов далі”, – коментує Крупін.

Міша Крупін розкрив неочікувані подробиці особистого життя: Я зраджував

На запитання, чи зраджував співак своїм партнеркам, відповідає ствердно. Також Крупін зізнався, що насправді думає про зраду. За словами чоловіка – це негарний вчинок, однак засуджувати за це інших людей не може.

“Якщо ви там домовились, наприклад, що у вас якісь вільні стосунки, то це нормально, а коли ви так не домовляєтесь і людина до тебе відноситься по одному, а ти шукаєш собі якісь там одноразові стосунки – це некрасиво”, – каже Міша.

Міша Крупін про нову кохану

Нагадаємо, що Михайло Крупін був двічі одружений та має сина і доньку від різних шлюбів. Також виконавець мав роман із українською моделлю та співачкою Дашею Астаф’євою. Хоч стосунки між знаменитостями тривали недовго, зараз вони підтримують зв’язок та залишаються хорошими друзями.

Міша Крупін розкрив неочікувані подробиці особистого життя: Я зраджував

В інтерв’ю для Люкс ФМ Крупін розповів, що наразі має нове захоплення – співак перебуває у стосунках із загадковою обраницею. Від запитань інтерв’юера про теперішню кохану Крупіну вдалось ухилитись. Як заявляє чоловік, не збирається розповідати глядачам подробиць та не бажає афішувати свій роман. Лиш додає, що змінив свою позицію, щодо сюрпризів:

“Я раніше жінкам не так багато дарував квіти, а зараз – постійно. Якось так, це нормально. Хочеться подарувати”, – каже Міша Крупін.