|
16.01.2024 18:27

Зірка “МастерШеф” Хіменес-Браво показав архівні фото та здивував, як змінилася його зовнішність з 18 років

14 січня 2024 року ресторатору та шеф-кухареві колумбійського походження Ектору Хіменес-Браво виповнилося 52 роки. За 13 років свого суддівства у популярному кулінарному шоу “МастерШеф” він став справжнім улюбленцем українських телеглядачів. Сьогодні за життям знаменитості стежать понад 1,3 мільйона шанувальників у Instagram, які не пропускають жодної публікації зірки, а також коментують кожне його нове фото.

52-річний Хіменес Браво здивував, як змінювалася його зовнішність із 18 років

Так, на честь свого дня народження Ектор вирішив порадувати своїх шанувальників двома роликами. На одному з них він показав свої архівні фото, починаючи з 18-річного віку. У кадрі Хіменес-Браво з’явився, сидячи за столом перед тортом зі свічками. У процесі зйомки цифри змінювалися від 18 до 52. Також змінювалися і фотографії Ектора. Останню свічку шеф-кухар уже дмухав не на торті, а на банані, а наприкінці відео 52-річний іменинник уже стрибав на дивані в одних плавках.

Коментарі не змусили довго чекати. Багато хто був здивований, що Ектору вже трохи за 50 і писали, що на свої роки він виглядає чудово. Хтось навіть зазначив, що з віком колумбієць стає лише привабливішим.

“Вітаю! Здивована, що 52. Виглядаєте на багато молодших! Світу та особистого щастя!”, “Екторе, якщо поміняти цифри місцями, то вам всього лише 25! і ще все попереду!)”, “Екторе, ви як коньяк – з віком стаєте краще! Дякую за ваш позитив”,- писали захоплені шанувальники.

Нагадаємо, що зірка “МастерШеф” завжди дуже відповідально стежила за своєю зовнішністю. Окрім регулярних тренувань у залі, кухар стежить за своїм раціоном харчування  та багато часу проводить на повітрі. Минулого року Ектор навіть зважився на косметологічну процедуру з пересадки волосся. У коментарі ресторатор пояснював, що генетично схильний до облисіння, тому вирішив не чекати на повне випадання волосся і пішов на випередження.