|
17.01.2024 16:27

“Швидко закінчився”: Аліна Гросу показала фото, коли вона була ще щасливою, але потім щось пішло не так

Рік тому співачка Аліна Гросу зненацька поїхала до США. Тоді багато шанувальників артистки пов’язували її раптовий переїзд із низкою неприємних подій. Спочатку артистка розлучилася зі своїм коханим – російським актором Романом Полянським, з яким за словами Павла Зіброва, у неї мало відбутися весілля, потім почалися проблеми зі здоров’ям. Після перенесеної операції співачка довго відновлювалася, а потім вирішила рвонути до США.

Аліна Гросу у США

У коментарі Гросу писала, що приїхала до Америки, щоб продовжити свою акторську та музичну освіту. Аліна винайняла квартиру, вступила на курс однієї з престижних шкіл Лос-Анджелеса, а у вільний час займалася творчістю. Пізніше у її житті з’явився новий чоловік. Про це співачка сама розповіла у Instagram.

Аліна Гросу показала нового бойфренда

А нещодавно Аліна Гросу вперше за довгий час приїхала до України, щоби провести час зі своїми рідними. Пробувши кілька днів у Чернівцях, дівчина вирушила на відпочинок у Буковель. Фотографіями з гірськолижного курорту знаменитість із задоволенням ділилася у мікроблозі.

Аліна Гросу

Так, днями, зірка оприлюднила кілька фотографій, на яких позувала у білому халаті з чашкою кави на балконі свого номера та розповіла, як проходила її відпустка. У коментарі вона повідомила, що її канікули вже добігли кінця. За цей час вона встигла зняти кліп і зірвати ніготь. Нагадаємо, що під час зйомки відео Гросу зазнала невеликої травми.

“Сидячи на коні, зірвала собі півтора нігтя. Один трохи кровив, інший на волосині тримався, і я не змогла його сама зняти, мене відправили до хірурга, щоб він обробляв усе, щоби відірвав його до кінця під лідокаїном”, – поділилася Аліна.

А зараз вона пише:

“Пальчик болить. а на фото я щаслива”,- написала співачка та пообіцяла ще оприлюднити кадри своїх зимових пригод в Україні.